Een naam wordt geclaimd

Ik, ruben; van de familie decloedt, claim bij deze de naam ©RUBEN PETER PAUL DECLOEDT.
Voor wie niet weet wat hier staat of voor wie denkt “wat is dat voor zever, onzin, …” leest best eerst even onderstaande.

Een uittreksel:

“Na de aangifte wordt jouw naam ingeschreven in het Rijksregister, daaruit wordt een Natuurlijk Persoon (1) gecreëerd met een rijksregisternummer. Deze fictieve entiteit is de slaaf die later belastingen, taksen, boetes, enz zal betalen, zodanig dat de overheid in staat is de intrest op zijn lening terug te betalen. De creatie van deze Natuurlijk Persoon is de geldkas van de staat. Alle documenten waar je naam in drukletters op vermeld is (2) – identiteitskaart, rijbewijs, documenten van de auto, belastingbrief – verwijzen naar deze Natuurlijk Persoon. Maar die ben je niet! Deze Natuurlijk Persoon, die jouw naam draagt, is een juridische entiteit en is gecreëerd door en eigendom van de staat. Je wordt dus niet meer als mens gezien, maar als handelswaar. Het klinkt misschien ongeloofwaardig, maar de Belgische staat is een bedrijf. En wat is de doelstelling van een bedrijf? Winst maken. Wie zorgt er voor de winst? Jij, ten voordele van die natuurlijke persoon. Dat hierdoor jouw mensenrechten worden geschonden is geen probleem voor de staat, want voor hen ben je geen mens, je identificeert zich uiteindelijk met die Natuurlijke Persoon (in de Belgische wetgeving komt ook nergens het woord ‘mens’ voor, enkel ‘personen’). Heeft de staat jou of je ouders ooit gevraagd om van jou handelswaar te maken, heb je daarvoor ooit toestemming gegeven? Heb je ooit een contract getekend met de staat? Zolang je je identificeert met die Natuurlijke Persoon zijn al jouw bezittingen en eigendommen van de staat, inclusief jezelf.
(1) Persoon komt van het Latijn ‘persona’ wat masker van een toneelspeler betekent
(2) Op die documenten staat jouw en mijn naam in hoofdletters. Tijdens de Romeinse tijd werd de naam van de slaven geschreven in hoofdletters, van de vrije mensen in kleine letters.”

En een tweede uittreksel:

“Wanneer een kind geboren wordt is er geen enkele registratie te bespeuren waaruit blijkt dat die bestaat. Het zijn de ouders die het al of niet wereldkundig maken. Echter maximum 3 dagen later, moet de vader van het kind diens geboorte aangeven bij de gemeente waar die geboren is.
Als je de lading van een schip in de haven lost, dan geef je dat aan bij de havenmeester. En dan krijg je een certificaat.
Het zelfde gebeurt bij de geboorte van een kind. Bij de geboorte-aangifte van het kind, werd de geboorte-akte opgesteld. Op basis daarvan wordt dan nog een document aangemaakt die dan de natuurlijke persoon (met rijksregisternummer) wordt genoemd. En het is die laatste die van alles moet en niet mag. Bijv: naar school gaan, werk zoeken, belastingen betalen, zich aan de wet houden, enz. Die natuurlijke persoon is eigenlijk een trust.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: