Ebola is niet echt (deel 2)

Door Ron V
Er gaan meer en meer geruchten dat Ebola een Hoax is.
Een man in Schieffelin, een gemeenschap gelegen in Margibi County op de Robertsfield Highway, is gearresteerd voor poging om formaldehyde in het drinkwater te kappen. Zo schrijft de Libian Observer. Een poeder in een fles. Hij bekende  dat hij werd betaald om formaldehyde in de drinkwaterput te gooien, en dat hij niet de enige was. Er zijn agenten in Harbel, Dolostown, Cotton Tree en andere gemeenschappen. Het gif, zei hij, produceert ebola-achtige symptomen en vervolgens de dood. Bij verifiëren van het artikel kwamen we op het volgende uit. Schieffelin ligt ongeveer 26 km van Monrovia (Liberia) waar uit een kaart van Artsen zonder grenzen blijkt, dat Monrovia een ebola kliniek heeft. Het blijkt eveneens dat formaldehyde wel degelijk ook in poedervorm te verkrijgen is en oplosbaar is in water. De toxische effecten van langdurige blootstelling aan formaldehyde is gekoppeld aan nasale, long, nasofaryngeale en orofaryngeale kanker, met een mogelijk verband met hersentumoren en leukemie. Inslikken veroorzaakt bloeden, acidose en vernauwingen van het maagdarmkanaal. Gastro-intestinale toxiciteit kan leiden tot multi-orgaanschade en de DOOD. Wat een vergelijking is met ebola.  Dan nog te zwijgen over het Ebola patent dat de VS bezit.  Als dit nog niet genoeg blijkt te zijn, blijkt precies dat Afrikanen acteren dat ze ziek zijn, al dan niet “mogelijk” betaald. Hieronder beelden van CNN en New York Times
https://www.youtube.com/watch?v=1ZonCVRQ-2s
Beelden apart zijn hier : CNN: Inside Liberia’s Ebola crisis:

En hier te zien op echtheid : Ebola Virus Outbreak 2014: Dying at the Hospital Door | The New York Times:

Is dit misschien de redenen waarom men geen vliegverbod uit risicogebieden wil inzetten? Dit lijkt sterk op de overdreven pandemie uit 2009, zie de video van NOS (aanrader), met Paul Flynn, rapporteur voor de Raad van Europa. “de ongelooflijke manipulaties van de farmaceutische industrie”  Er werd bewust paniek veroorzaakt om een vaccin uit te brengen die mogelijk toen verplicht ging worden. Echter bleek het vaccin besmet te zijn met een virus en wat een mogelijke poging tot genocide bleek. Deze vragen werden in het parlement geteld, zowel in Europa als in Oostenrijk waar de firma was gevestigd.
Dat de industrie niet vies is van vuile vingers blijkt weer uit dit artikel.
Aanvulling door webmaster:
En dan is er ook nog het artikel van Martin Vrijland waarin nu ook China op het toneel verschijnt. Na het lezen van het bewuste artikel, lijkt het er op dat Amerika en Europa gewoon niet willen dat die Afrikaanse regio zich ontwikkeld. Het heeft er alle schijn naar dat ze (= Europa en USA) Afrika willen leegplunderen, zonder ook maar een minuut om te kijken naar het welzijn van diens bewoners.
In een ander artikel op zijn Facebookpagina maakt hij de vergelijking met de pest, die exact 666 jaar geleden uitbrak.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: