Duistere Geheimen Van Het Vaticaan Onthuld …. Verbazingwekkende video!

Oorspronkelijk verschenen op worldunity.me
Van drugsgebruik tot baby ontvoeringen, het Vaticaan heeft zijn handen in alles. In de video hieronder kijkt “de nieuwsbron, in het nu”, terug op de meest bekende schandalen rondom de geheimzinnige organisatie die bekend staat als het Vaticaan …
https://www.youtube.com/watch?v=8ncVKulrqPk
Hier zijn de top 6 schandalen van het Vaticaanse Kerk:
1 Nazi-Vriendelijke Priester
Bisschoppen en priesters werden beschuldigd van het helpen ontsnappen van hooggeplaatste nazi’s tijdens de Tweede Wereldoorlog. Alois Hudal, een bisschop, deelde zijn pro-nazi-opvattingen openlijk en wordt verondersteld tientallen te hebben geholpen bij het ontsnappen.
Krunoslav, een Kroatische priester, speelde ook een belangrijke rol in het organiseren van een nazi ontsnappingslijn.
Ludwig Kaas, een rooms-katholieke priester en prominente Duitse politicus leidt de Centrum Partij (een katholieke politieke partij), en hielp Hitler bij het verkrijgen van stemmen. Kaas gaf een toespraak buiten Reichstag om steun te uiten voor de Enabling Act, een wet die Adolf Hitler de macht gaf om wetten vast te stellen zonder de betrokkenheid van de Reichstag (wetgevend orgaan in het Duits)… Deze wet is ziekelijk vergelijkbaar met dePatriot Act aangenomen door Bush en was een belangrijke stap bij het instellen van de dictatuur van Hitler.
2 Vaticaanse Bank Schandalen
De katholieke bank, Banco Ambrosiano, maakte een reeks van ongedekte leningen aan Panamese lege vennootschappen, transacties gefaciliteerd door de Vaticaanse Bank. Toen hun bank instortte in de jaren 80, ontkende het Vaticaan elke betrokkenheid met de groep, maar uiteindelijk zouden ze $ 224.000.000 betalen aan verschillende schuldeisers. Het werd al snel ontdekt dat de katholieke bank betrokken was bij het witwassen van geld met Italiaanse bendes, maar niemand van het Vaticaan werd gearresteerd.
Lees hier verder

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: