Doorbraak in onderzoek Health Ranger: voorkom de opname van bijna alle kwik uit je voeding met behulp van alledaagse voedingsmiddelen

(Natural News | Mike Adams | vertaling voor Earth Matters door Karin van den Berg)

Als onderdeel van mijn lopende wetenschappelijke onderzoek naar zware metalen, opslag van elementen en absorptie van metalen (zie hier voor de videos) heb ik stoffen geïdentificeerd en aangetoond dat ze een opmerkelijk natuurlijk vermogen hebben om zware metalen te binden en absorberen. 
Waarom is dit belangrijk? Omdat een groot deel van de hedendaagse “wetenschap” eigenlijk door bedrijven gesponsord gebazel is met het doel je te vergiftigen met kwik in vaccins, gebitsvullingen, fluoride, GMO’s, landbouwgif enzovoorts. Het komt zelden voor dat iemand tijd, geld en moeite stopt in het onderzoeken hoe je kwik uit je lichaam kunt verwijderen…en vervolgens die informatie bekend maakt in het belang van iedereen.
Daarom vraag ik je om dit artikel naar zo veel mogelijk mensen door te sturen, en met name de lijst hieronder met voedingsmiddelen en voedingssupplementen die kwik het meest effectief kunnen binden.
Deze informatie kan je gezondheid beschermen en helpen je leven te redden
In dit artikel deel ik levensreddende informatie die jou en je kinderen kan beschermen tegen giftige stoffen in je eten. Waarom is dit belangrijk? Omdat we zware metalen vinden in allerlei voedingsmiddelen, inclusief biologisch eten, supplementen, dranken, vitaminepillen enzovoorts. Veel van wat bewust etende mensen tegenwoordig binnenkrijgen is besmet met kwik, lood, cadmium en zelfs wolfraam, zoals te zien is in dit onderzoek.
Gelukkig zijn er manieren om je te beschermen tegen deze giftige zware metalen tijdens het verteringsproces. Het geheim is gevonden in bepaalde natuurlijke stoffen die zware metalen binden, afvangen en helpen uit het spijsverteringskanaal te verwijderen, zodat ze niet worden opgenomen.
Lees hier verder.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: