De Wetten van de Farmaceutische Industrie

Een artikel van vorig jaar door Vandollum op 30 mei 2013, maar nog minstens, zo niet meer actueel als voorheen.
farma industrieDe farmaceutische industrie is niet groot om levens te redden, maar om uitbreiding van ziekten te bewerkstelligen. Daarom groeit deze industrie snel door en is een triljarden industrie.
De farmaceutische industrie is gedreven door winst, heeft aandeelhouders op politiek niveau.
Deze industrie werd kunstmatig gecreëerd en strategisch ontwikkeld door eeuwen heen.
Dezelfde groepen en overheden die de wereldwijde petrochemische en chemische industrie in handen hebben, regeren en controleren ook de farmaceutische industrie.
De enorme winsten zijn gebaseerd op patenten.
De afzetmarkt is de mens met als gastheer ziekte.
Deze industrie is voortdurend op zoek naar het ontwikkelen van medicijnen waarvan geen werking wordt vastgesteld, eerdere  zelfs waar geen heil in zit.
De dodelijke bijwerkingen van medicijnen zijn de belangrijkste doodsoorzaak in de wereld. Hart aanvallen, kanker en beroertes kunnen aan medicijnen worden afgeschreven.
Vitaminen en natuurlijke geneesmiddelen zijn ook in Nederland (en ook België, nvdr) al verboden. waarom zou een overheid dit doen?
De farmaceutische industrie is het meest corrupte bedrijf wat er bestaat.
De farmaceutische industrie is er de afgelopen 50 jaar in geslaagd dat onze bevolking wereldwijd wordt geconfronteerd met vijf miljoen kinderen en acht miljoen volwassenen met ADHD. Miljoenen mensen zijn verslaafd aan slaapmiddelen, antidepressivum, seks stimulerende middelen en placebo´s.
Reuma, psoriasis, en andere aandoeningen worden bestreden met genetisch gemanipuleerde drugs. daarom gaat rugpijn bij mensen nooit over en zullen ze alleen maar zieker worden. tegenwoordig zijn er ook crèmes op de markt die de pijn zogenaamd verlichten net zoals de talloze schoonheid crèmes. medicijnen komen op de markt waardoor kinderen geconfronteerd worden met een definitieve schade aan het immuunsysteem. Bipolair stoornissen, pijn, migraine en epilepsie, chronische hoestaanvallen en gordelroos houden verband met het gebruik van het geneesmiddel Lyrica.
De farmaceutische industrie is Big Business.
Burgers worden wijsgemaakt dat kanker alleen kan worden genezen met chirurgie, chemotherapie en bestraling. Patiënten worden beroofd van hun geld. De farmaceutische industrie geeft miljarden uit aan chat rooms op het internet, marketing, pamfletten artikelen.
De zogenaamde vaccins zouden ons moeten beschermen terwijl er door de vaccins duizenden kinderen sterven. Psychiatrische drugs die leiden tot geweld omdat mensen niet meer weten wat ze doen. Vaccins die de oorzaak zijn van kanker bij kinderen en die ons bewustzijn vernietigd. de eugenetica en  controle van de bevolking en experimentele vaccins.
Mensen zijn zo eigenwijs en zijn zelfs nog niet overtuigd nadat je ze bewijs levert.
Ik heb mensen leren kennen die medicijnen slikken en nog niet eens weten waarvoor. Ze accepteren klakkeloos alles wat de arts of specialist zegt en doet, niet wetende wat voor gevolgen dit heeft. Patiënten worden volgestopt met pillen, om ziekten te voorkomen.
Ik geef een voorbeeld. Veel patiënten worden volgestopt met de zogenaamde maag beschermers. Omeprazol forte is hier een van. In deze tablet zit:
Maiszetmeel, sacharose, natriumlaurylsulfaat,dinatriumfosfaat(E 339), mannitol(E421),hypromellose (E 464), macrogol,talk (E 553B),polysorbaat 80 (E 433),titaandioxide (E171),Eudragit L30-D55.De capsules bestaan uit gelatine en de kleurstoffen indigo karmijn (E132) en titaan dioxide (E171).
Maïszetmeel kennen we allemaal als de maizena, bindmiddel wat gebruikt wordt in de keuken.
Sacharose is een tafel suiker. In Wikipedia staat de beschrijving van sacharose, kan men zo opzoeken. Sacharose is een disacharide met molecuul formule C12H22O11. tegenwoordig worden de suikers chemisch geproduceerd in fabrieken zoals DSM.
Natriumlaurylsulfaat is het E-nummer 339. Het wordt gemaakt van laurine zuur en samengebracht met zwavelzuur. Dit ingrediënt wordt ook gebruikt in tandpasta, cosmetica en schoonmaakmiddelen. dat zwavelzuur hoogst giftig is hoef ik jullie niet te vertellen.
Natrium waterstof fosfaat  is een zout van fosforzuur. Het is een anti klont middel wat gebruikt wordt in poedervormige producten. Wordt toegevoegd in ontbijtgranen en als schoonmaak product om water kokers te ontkalken.
Mannitol is het E-nummer 421. Een middel dat wordt gebruikt als verdikkingsmiddel. Ze voegen het toe aan consumptie ijs om het ijs minder langzaam te laten smelten.
Hypromellose het E-nummer 464 wordt door onze overheid toegevoegd bij voedsel en medicijnen. Het is een synthetische polymeer dat gemaakt wordt door genetische modificatie. Natrium hydroxide wordt gemengd met propeen dioxide en methyl chloride.
Het E-nummer 553 B, is talk gemaakt van een chemische verbinding.
Polysorbaat E-nummer 433 is een emulgator, een oplosmiddel wat onze stofwisseling aantast en ons immuunsysteem. Een oplosmiddel mensen!
Titaandioxide E-nummer 171 is titanium. Wat doet titanium in ons lichaam?  Titaandioxide is zeer giftig door het loodwit en zinkwit wat er in zit. De wetenschap stelt zelf dat titaan dioxide alle organische verbindingen afbreekt. Er zit zwavelzuur in beste burgers.
Eudragit L 30 is een chemisch zuur wat werkt als een polymeer, dus een chemisch product.
http://nl.wikipedia.org/wiki/Lijst_van_E-nummers
Dit is maar een van de medicijnen die miljoenen Nederlanders tot zich nemen. Bovenstaande koppeling laat alle E nummers zien en waarvoor ze door onze overheid zijn ingezet.
Ik zou iedereen willen adviseren zijn medicijnen na te kijken en er mee te stoppen, want het is puur gif. mensen vragen mij wel eens maar waarom schrijven artsen dit dan voor. Heb je al eens een arts gezien die niet veel verdiend aan deze business? De farmaceutische industrie en artsen werken samen als een geheel.
Patiënten worden volgestopt met medicatie terwijl er geen aanleiding voor is. Ik heb dit persoonlijk meegemaakt met mijn moeder en nu ook weer met anderen in mijn omgeving. Tabletten ter voorkoming van bloedstolsels, ter voorkoming van hart ziekte, ter voorkoming van beroerte, ter voorkoming van kanker.
Het is je eigen verantwoordelijkheid wat je met je lichaam doet, maar ik laat me niet vergiftigen.

Een gedachte over “De Wetten van de Farmaceutische Industrie

  • 21 maart 2018 om 14:07
    Permalink

    Als je artsen vraagt naar alternatieven voor Omeprazol, dan zijn die er niet volgens hun. Pantorazol komt uit dezelfde groep.
    Als je artsen vraagt over samenhang van dementie en gebruik Omeprazol dan is dat bij hun niet bekend. Vreemd genoeg is het uitgebreid behandeld in de media. Later moest het bericht weer worden ingetrokken de omeprazolfabrikant ging bijna failliet en de inf klopte niet??????? Bizar

    Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: