De wereld staat in rep en roer! Hoe lang nog?

Gisteren kwam ik een zeer goed artikel tegen. Hieronder vind je het eerste stuk. Het volledige artikel kan je hier lezen.
war and peace
“Over de hele wereld woeden oorlogen die aangezet, opgezet, georganiseerd worden door ons corrupte financiële systeem. De dames en heren die daadwerkelijk aan de touwtjes trekken zijn in paniek. Ze zijn bang dat ze hun plannen niet door kunnen voeren. Plannen die veel verder gaan dan enkel oorlog voeren op grote schaal ten behoeve van de wapenindustrie en de banken die dit financieel mogelijk maken.
Iedereen heeft de afgelopen decennia kunnen volgen hoe eerst op valse gronden Afghanistan, Irak, Libië en Syrië werden aangepakt. Al deze landen zitten met de groots mogelijke ellende omdat de krachten achter de coulissen bepaalde financiële doelen hebben en steeds op zoek zijn naar meer macht. Bewijs in deze wordt geleverd door de voortdurende inmenging van het IMF, een orgaan dat met ongekozen bestuurders tot één van de machtigste organen van deze planeet behoort.
worldmap nato
Met Afghanistan zijn ze nog ongeschonden weg gekomen, dat Irak geen massavernietingswapens had was al op voorhand duidelijk bleek uit gelekte documenten van gesprekken tussen de voormalige premier van Engeland, Tony Blair en zijn ambtsgenoot George Bush. Libië dat op basis van 1 enkele resolutie compleet terug naar de middeleeuwen gebombardeerd werd bleek later ook een financiële reden te hebben, Ghadaffi wilde af van de petrodollar, net als Sadam Hoessein van Irak.
Syrië was en is nog steeds nodig als bruggenhoofd voor een uiteindelijke aanval op Iran die hoog op het verlanglijstje staat van de financiële elite. Hier wordt dan ook door die financiële elite heel veel geld in gestopt om de zogenaamde rebellen te voorzien van de modernste wapens en apparatuur. De ellende moet immers voortduren want continuering van oorlogen betekent veel opbrengsten in de wapenindustrie. De wereld geloofde de uit de duim gezogen verhalen van de VS inlichtingendiensten niet want ze konden geen enkele stelling bewijzen, wij moesten het maar geloven en dat doen mensen vandaag de dag gelukkig steeds minder. Mensen hebben lering getrokken uit voorgaande conflicten en zien de parallellen. Hetzelfde spelletje dat ze overal uitrollen waar ze macht willen en financiële invloed. De olie en gasbronnen van die gekoloniseerde landen worden natuurlijk subiet toegewezen aan de redders in nood, de beschermers van onschuldige burgers, de bevrijders, de politie van de wereld.
De laatste telg aan het wiel van (on)fortuin is de Oekraïne geworden, een land dat als voortuin van Rusland wordt gezien en dat op weg was naar echte democratie, al dan niet met vallen en opstaan. Nu, echte democratie willen de financiële elite niet zien, ( zie referendum 2006 en de minachting van de democratische grondslag van vrije landen ), het moet een pseudo- democratie worden zoals in vrijwel alle westerse landen waar de rijken der Aarde de echte bazen zijn enkel en alleen omdat zij de macht over de creatie van geld in handen hebben. Geen mensen weet waarom die macht bij hen ligt maar ze ligt er wel.”
In een ander artikel las ik dat de Yellowstone supervulkaan in de eerste weken of maanden kan uitbarsten. Dat belooft.
Om dan nog maar te zwijgen over het geldsysteem en de economie die elk moment in elkaar kunnen vallen als een kaartenhuisje (dit of volgend jaar); de mens die als ordinaire slaaf wordt gebruikt (de beste slaaf is diegene die niet weet dat die slaaf is); mainstream media die eigenlijk vol staat met leugens, niets zeggend nieuws, propaganda en entertainment; pedofilie en kindermisbruik door diverse politiekers, religieuzen en andere misbaksels; onderwijs die ons onder de wijsheid houdt; big pharma en big food die ons beetje bij beetje aan het uitmoorden is door vergiftiging; de onzin dat we moeten werken om te kunnen leven; banken die geld scheppen uit het niets; en dan zijn er nog de “ordehandhavers” die dit alles in “goede” banen moeten leiden.
Van alles wat hierboven beschreven wordt, mag je niets weten. Anders word je bestempeld als staatsgevaarlijk of wordt je behandeld als een psychiatrisch geval. Althans volgens de “normen van de maatschappij”. Wat dat ook moge voorstellen.

Niets is wat het lijkt.

Doe dus vooral jouw eigen onderzoek.

17 gedachten over “De wereld staat in rep en roer! Hoe lang nog?

 • 6 augustus 2014 om 18:08
  Permalink

  Ja en wie zijn die lieden,juist ,de Rothilds en Murdochs clan, zij beheersen de macht op aarde,en steken met hun kapitaal hier achter.

  Beantwoorden
 • 7 augustus 2014 om 09:03
  Permalink

  Dit is geen goed artikel.
  Veel te gekleurd. Bol van de waarde oordelen en bovendien maar vanuit één invalshoek geschreven.
  Mensen met een totaal andere mening en meer kennis van zaken weten dit onderwerp veel beter te onderbouwen en te nuanceren. Met een dergelijke mening maak je nergens een schijn van kans je gelijk te halen.

  Beantwoorden
  • 7 augustus 2014 om 11:59
   Permalink

   Dan nodig ik je uit om een beter artikel te schrijven.
   En euh, mijn mening zal niet snel veranderen. Als je mijn mening niet kunt respecteren, dan lijkt het mij beter om je commentaar voor je zelf te houden.

   Beantwoorden
   • 8 augustus 2014 om 15:11
    Permalink

    U bevestigd dus met uw eigen commentaar dat Anjo gelijk heeft?

    Beantwoorden
    • 8 augustus 2014 om 15:22
     Permalink

     Toch niet. Hij schreef dat het geen goed artikel is. Wel dat hij dan een artikel schrijft dat in zijn ogen beter is. Ik heb niet geschreven dat ik hem gelijk geef.

     Beantwoorden
  • 9 augustus 2014 om 22:14
   Permalink

   Anjo, dan is dit anders ook wel een eenzeidige mening. Waar het hier omgaat, is dat het er niet toe doet of het goed onderbouwt of niet goed onderbouwt is. Waarom?
   Ik las het, artikel en herken de emotie in het artikel, dat voor een grote groep mensen juist veelsprekender is dan de plat beredeneerde artikelen waaruit de ziel volledig weg gedestilleerd is. Veel experts blijken in werkelijkheid vaak leken die, waarvan zal blijken, dat ze over 100 jaar totaal naast het net hebben gevist.
   Vergeet niet Anjo, dat voor een grote groep mensen, dit gevoel dat ze genaaid worden heel actueel is. En ook al is het dan niet allemaal onderbouwt en bewezen. Veel van de aangehaalde onderwerpen hebben soms erg veel de schijn van werkelijkheid. Dit maakt het een vermoeden dat niet minder belangrijk is dan de bewezen feiten. Vermoedens gaan vooraf aan feiten!!

   Beantwoorden
   • 9 augustus 2014 om 22:19
    Permalink

    Dank u wel, Arjan, voor de steun.

    Beantwoorden
 • 7 augustus 2014 om 10:49
  Permalink

  Ja en hoe stoppen we die moordenaars? Door EENHEID, als mensheid samen te spannen. Tegen de massa vermag de elite niets! Solidariteit onder alle bevolkingen ipv telkens te trappen in de val van verdeel-en-heers dat al eeuwen lukt.
  Hou jij ze dom, dan hou ik ze arm, zei de burgemeester tegen de pastoor.
  Wel: dát geldt nog steeds!!!
  Overheden/eu (via ESM) roven de bevolking arm, pluimen elke laag en verrijken zichzelf en hun corrupte bende, bevorderen migratie, liefst vanuit islamitische landen (resolutie van straatsburg en dat zijn ideale potentiele slaven wegens hun blinde gehoorzaamheid zodat ze kunnen ‘ingezet’ worden om de europese bevolkingen te onderdrukken/voor de kar te spannen vd politiek) en onder het mom van ‘gezondheid, veiligheid, milieu’ worden de burgerrechten steeds verder afgebroken, de bevolking opzettelijk vergiftigd en ziek gemaakt zodat verzet onmogelijk wordt, dit alles met maar 1 doel: totale machtscontrole.
  Maar het zal niet lukken want ondanks de chemtrails zal de Kristalenergie toch de aarde bereiken en beinvloeden en het bewustzijn van de mensheid zodanig verhogen dat machtscontrole onmogelijk wordt…elke dag worden er meer mensen ‘wakker’ en daar kan geen elite tegenop!

  Beantwoorden
 • 7 augustus 2014 om 20:09
  Permalink

  Bij de eerst volgende oorlog direct de elite aan de vijand uitleveren dan is de vrede zo weer getekend. Te beginnen met die hele bilderberg clan en al die ronde tafels ben je met zo’n 500 man klaar voor eeuwig durende vrede

  Beantwoorden
 • 8 augustus 2014 om 15:23
  Permalink

  Is zeker de vraag hoe lang nog? Heb je reeds van iemand de boodschap van God meegekregen dat God een geweldige plan heeft met je leven. Weet je waar je terecht komt na de dood? Geen leuke vraag, maar heel serieus. Gr. Patricia
  Honger, oorlog, Armoede Terrorisme!!! Waarom doet God er niets aan?

  Beantwoorden
  • 8 augustus 2014 om 15:33
   Permalink

   Misschien omdat “God” vindt dat de mensheid compleet de verkeerde kant opgaat en omdat de mensheid zelf moet leren uit zijn fouten. En ik zie dat meer en meer mensen zien wat er achter de schermen gebeurt. Kan je misschien eens vertellen wie of wat je met God bedoelt?

   Beantwoorden
  • 8 augustus 2014 om 22:20
   Permalink

   Overigens is ‘De wereld staat in rep en roer’ slecht Nederlands volgens mij. De wereld ‘is in rep en roer’ of ‘de wereld staat in brand’ lijkt me juister.

   Beantwoorden
 • 23 augustus 2014 om 07:37
  Permalink

  Niets is wat het lijkt.
  Wanneer de macht die bijna alles onder controle heeft steken laat vallen die achteraf aan het licht komen.
  Ik vindt het op zijn minst niet zo erg om sceptisch te zijn.
  Bijna geen enkel nieuws is onderbouwd en dat zou je wel klakloos moeten geloven.
  p.s.:De grammatica van de tekst of de spelling van de woorden kunnen fouten bevatten.

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: