Platte aarde theorie is een metafoor

De platte aarde theorie duikt overal op en vele mensen beginnen nu opnieuw te geloven dat deze planeet een schijf is. Een schijf heeft geen hoogte. Enkel breedte en diepte. Twee dimensionaal (2D) dus.
De eersten die met deze theorie op de proppen kwam waren de Sumeriërs, dan kwam de katholieke kerk en nu het CIA bij monde van Erik Dubay. Op deze website vind je de geschiedenis daarover terug beginnend in de 16de eeuw.

Er zijn twee CIA’s. De CIA hierboven vermeld is onderdeel van de cabal. De andere CIA is vermoedelijk onderdeel van het Vaticaan met vestigingen overal ter wereld.

Hieronder een animatie video die duidelijk het verschil maakt tussen 3D en 2D.

Heeft iemand de film The Truman show gezien? Daarin wordt een wereld voorgesteld onder een koepel waarbij één van de bewoners (gespeeld door Jim Carey) nietsvermoedend vanaf diens geboorte wordt gevolgd. Geleidelijk aan begint hij te vermoeden dat er iets niet klopt. Op het einde van de film stapt hij er gewoon uit.
In de bijbel lezen we in Genesis 1:6 dit: “Toen zie God: ‘Er moet in het water een koepel zijn die de watermassa’s scheidt.’ Zo gebeurde het ook: God maakte een koepel over de aarde en scheidde zo het water onder de koepel van het water erboven. De koepel noemde God hemel. …” Net zoals in de Truman show.
In de film The Hunger Games vind je ook zo’n koepel.
Ook de film serie Divergent: Allegiant is een heel goeie referentie voor het verdeel en heers spel van de cabal. Ook daar zie je een soort van koepel. Eerst een muur en dan een soort van holografisch scherm.
Koepel in het Engels wordt “dome” genoemd. Momenteel leven we onder de dome van het Vaticaan. In de kerk horen we soms de uitdrukking “het woord van God”. De eersten die met schrift begonnen waren de Sumeriërs. Dat was het begin van het Babylonische rijk.
Onder die koepel lijkt het inderdaad alsof de wereld plat is. De wereld van tekst op papier is inderdaad plat.
Tekst is per definitie 2D. Je kan het niet vastpakken, ruiken, voelen, proeven, horen. Je kan het alleen maar lezen. Overheden, instituten, agentschappen, bedrijven, enz. bestaan ook alleen maar in de vorm van tekst. Hetzelfde geldt voor titels zoals notaris, deurwaarder, advocaat, rechter, politie agent, bakker, loodgieter, slager, enz. Ook personen bestaan enkel uit tekst.
Tekst kan niet bewegen, is dood, leeft niet. Tekst is een dode corpus zonder geest. Een kadaver dus. Een lichaam zonder geest is een kadaver en is dus dood. Een geest zonder lichaam kan niets en dwaalt rond.
Als je je identificeert als een natuurlijk persoon dan zeg je eigenlijk dat je een kadaver bent en je niets kunt. Waarom beweert men dat je een advocaat, boekhouder of notaris nodig hebt?
In de kerk hoor je bij de uitreiking van de gostie de pastoor zeggen: “Het lichaam van christus”. Waarom zou hij dat zeggen? Elders op deze website staat het uitgelegd.
Overheid vertaald in het Engels is government. Dat komt van het Latijnse “gouvernare” wat controleren betekent en “ment” wat geest betekent. Overheid betekent dus mind control of ook wel controle over de geest. De overheid heeft een heel arsenaal ter beschikking om die geest onder controle te houden: cultuur, wetten, media, onderwijs, enz.
Die hele platte aarde theorie is dus niets anders dan een metafoor en heeft niets te maken met de vorm van deze planeet, noch met NASA. Uit goede bron weet ik dat het Vaticaan niet meer meespeelt met de verschillende facties van de Illuminati. Ik vermoed dat het Vaticaan met deze theorie op een verdoken manier duidelijk wil maken aan de mensheid hoe het overheidssysteem werkelijk in elkaar zit. Maar dan moet je wel de moeite doen om te kijken. Vergeet niet dat alles wat van het Vaticaan komt in de vorm van theorieën niets anders is dan een metafoor. Mijn vermoeden is dat het CIA van de cabal die metafoor weer opgerakeld heeft en verspreid in de vorm van een theorie om de groep van waarheidsvinders te verdelen, zodanig dat de cabal opnieuw kan heersen.

%d bloggers liken dit: