De matrix

De meeste mensen wordt verteld dat de maatschappij zoals die er nu uitziet de normaalste zaak van de wereld is. Men vertelt hen dat we ons kind moeten vol spuiten met allerhande troep om ze zogenaamd te beschermen, naar school sturen om van alles te leren waarvan achteraf blijkt dat ze meer dan de helft niet nodig hebben en om nadien werk te zoeken dat ze niet graag doen voor waardeloos papier waarvan ze de helft moeten afgeven. Ondertussen wordt hen verteld dat ze moeten gehoorzamen anders worden ze gestraft. En via de media wordt dan nog eens fijntjes herhaald. Op het einde van de loopbaan worden ze dan afgedankt alsof ze een gebruiksvoorwerp zijn met de bedoeling om ze zo snel mogelijk onder de grond te krijgen. Wat een slavenleven. Dat is in het kort de matrix.
Voor wie het liever in beeld heeft, kan kijken naar de film trilogie De Matrix.
Verder kan je ook nog dit en dit boek lezen van de hand van John H Baselmans.
Zowel de platte aarde theorie, de big bang theorie als de bijbel zijn stuk voor stuk metaforen die betrekking hebben op de mens.
Op de subpaginas vind je een vergelijking tussen de levensloop van de mens, beginnend met de conceptie in de baarmoeder en diverse theorieën, alsook de bijbel. Verder ook een uiteenzetting van wat akashic records zijn.
Op termijn komt er nog meer informatie bij.
Bij deze een waarschuwing:
Deze informatie kan je denkpatroon ernstige schade berokkenen!
Op de onderliggende pagina’s ga ik dieper in op wat de matrix precies inhoudt.

%d bloggers liken dit: