De erfenis van Mayer Amschel Rothschild

Onderstaand artikel verscheen op 23 juni 2014 op gewoon nieuws.

Westers kanonnenvoer voor Rothschild buitenlandpolitiek.

In 1926 schreef Generaal Cherep­-Spiridovitsj: ‘Oorlog is niets anders dan gelegaliseerde massamoord.’ Ghandi stelde: ‘Iedereen in de wereld, behalve de Christenen, begrijpen dat Jezus synoniem is voor vrede en geweldloosheid.’
mayer amschel rothschild
Zij die alle oorlogen laten voeren zijn typische mensen, verbonden aan geheime broederschappen waarvan er vele namen reeds bekend zijn zoals Skull&Bones, Bilderberg, Trilaterale Commissie en Council on Foreign Relations waarbij velen verbonden aan deze broederschappen vaak hoge posten bekleden in regeringen en andere hooggeplaatste gouvernementele posities bezetten waar ze via vriendjes naar toe zijn gelaveerd. Hun verborgen agenda bestaat voornamelijk uit het implementeren van terrorisme en genocide, voortkomend uit vernoemde ‘broederschappen’ waarbij ze niemand ontzien. Voor velen zal dit overkomen als de zoveelste complottheorie wat in feite niets anders is als datgene wat massamedia ervan maken. Via hen zorgt de elite ervoor dat alles met een ‘mantel der liefde’ kan worden bedekt en dat de echte poppenspelers ten alle tijde buiten schot blijven. Deze broederschappen zijn uitsluitend loyaal aan zichzelf.
De gewone burger wordt gezien als klootjesvolk!
Generaal Cherep-­Spiridovitsj zei eveneens dat zij die alle oorlogen arrangeren belust zijn op moord, dus pure lustmoordenaars! Diezelfde lust zien we terug in hun lust voor macht en geld omdat ze veel winsten kunnen opstrijken als een land in een oorlog kan worden betrokken. Alle oorlogen worden door private ‘nationale’ banken financieel gesponsord. Ze printen miljarden euro’s en dollars dat als schuld op de balans van het land komt te staan en waarvoor het volk dan weer tientallen tot honderden jaren kan opdraaien via het betalen van extra belastingen en stijgen van prijzen (inflatie) waarbij van diezelfde burger ook nog eens wordt verwacht dat hij de oorlog gaat voeren en sterft voor deze gewetenloze bende!
Door al dat valse geld devalueert vooral de dollar en alle munten gerelateerd aan de dollar zoals euro en pond waardoor we nu dan al sinds 2008 in een bankencrisis zitten omdat regeringen burgers niet nog meer belastingen op kunnen leggen omdat er reeds veel teveel wordt betaald. Bezuinigen dan maar! Wel, dat ondermijnt de economie nog meer en alle bedrijven worden nu uitgehold, vooral de middenklasse. We zijn het slachtoffer van een stelletje parasitaire bankiers, wiens levensdoel is het toespelen van fondsen aan allerlei psychopaten, politici omkopen en de rekening bij de burger neerleggen met toestemming van regeringen. Democratie betekent eigenlijk alle macht aan het volk maar die volkse macht eindigt als de stemhokjes gesloten zijn en de stemmen verdeeld zijn. Daarna is het ‘smoel dicht’ en alles slikken wat de patsers door onze strot duwen.
Christenen zijn omgepraat om te accepteren wat Christus lang geleden heeft geminacht te accepteren terwijl hij hen eveneens waarschuwde tegen woekeraars. Burgers worden gemanipuleerd om deel te nemen aan oorlogen. Essentieel is het accepteren van oorlogspropaganda. Hiervoor is het geloof afgebroken en nu staan we massamoorden toe welke zijn ingericht door hen die leven van oorlogen omdat deze grove winsten opbrengen door wapenverkoop. We zijn idolaat als het gaat over banken, geld en de door paria’s en parasieten geproduceerde manier van leven en handelen in onze landen.
In feite is er maar één terrorist op aarde en deze heet AMERIKA!
cia manualIn achterkamertjes van eerder genoemde ‘broederschappen’ worden oorlogsplannen geproduceerd en daarna wordt de CIA ingeschakeld om als choreograaf ervoor te zorgen dat de campagne kan beginnen. Mensen moeten via leugens en bedrog worden klaargestoomd om een oorlog te omarmen. Hiervoor zijn er al veel zogenoemde valse vlag operaties uitgevoerd om via volkssentiment oorlogen te kunnen beginnen. Het zinken van de Lusitania was opgezet om Amerika in WO I te betrekken, de aanval op Pearl Harbor werd geënsceneerd om Amerika mee te laten doen met WO II en het zogenaamde Tonkin incident gaf de Amerikaanse regering de gelegenheid om een volledige oorlog te starten in Vietnam. Eén van de voornaamste functies van de CIA is nu eenmaal chaos te creëren in andere landen om Amerika en de NAVO­-landen ‘juridische’ grond te geven een bepaald land binnen te vallen om zogenaamd de orde te herstellen. En zowat elke idioot op aarde denkt dat hij hierdoor bezig is zijn land te verdedigen. Of door een oorlog toe te staan of door mee te vechten.
Lees hier verder …

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: