De aanslag in Parijs: wie heeft er belang bij?

problem reaction solutionDat is zo met bijna alles. Ook met die aanslag in Parijs. Eerst de feiten.
Op de website van het Britse Telegraph kan je het verloop bekijken.
In onderstaande video wordt één van die beelden geanalyseerd.
https://www.youtube.com/watch?v=QUuYSft1fOw
Op de website van Martin Vrijland vind je ook een analyse met diezelfde video onder het artikel.
foto's van Sachin Patel
Bekijk ook eens de foto’s hiernaast (bewerkt door Sacha Patel)
Je ziet duidelijk dat op de bovenste foto de auto chromé spiegels heeft. Dat is dezelfde auto die je ziet in de video hierboven.
Op de onderste foto heeft die auto plots zwarte spiegels.
Op een andere foto zie je dat die auto (gezien van de zelfde kant) toch geen zwarte spiegels heeft. Zou het toch dezelfde wagen zijn? auto aanslag ParijsBizar.
Die auto ziet er ook spiksplinter nieuw uit. Alsof die speciaal geleverd werd voor die job. Net zoals de nieuwe wagens van ISIS.
Dan heb je nog deze video van een man die, zo lijkt het, een kogel door het hoofd krijgt. Ik heb toch een aantal vragen daarbij. Waar is het bloed? Zou het een losse flodder kunnen zijn? Of heeft de schutter opzettelijk gemist? Of zou het toch een klunzige amateur geweest zijn?
In elk geval: hier zijn te veel zaken die niet kloppen.
Maar wie of wat zit er achter? Wat is eigenlijk de bedoeling? Wie heeft er belang bij?
Op de beelden zie je het probleem dat men in het geheim gecreëerd heeft. En nu gaat de bevolking eisen dat er iets aan gedaan wordt. De oplossing van de Franse overheid zal deze zijn: oorlog verklaren tegen ISIS. Als ze het al niet gedaan hebben ondertussen. Uiteindelijk kan dit gaan uitmonden in WO3. Het slagveld zal in dit geval in eerste instantie Syrië en Irak zijn.
Ik ben er bijna zeker van de er in ons land (zowel België als Nederland) een gelijkaardige aanslag zal gebeuren. We hebben er al een gehad in het Joods museum. Maar dat is blijkbaar nog niet genoeg om ons land in een oorlog te betrekken. Er komt gegarandeerd nog een.
En dat alles om ons te kunnen onderdrukken. Om ons bang te houden. Om ons tot gehoorzame slaafjes te maken die niet voor zichzelf kunnen denken. Robotjes dus. Meer daarover in een van de volgende artikels.
Wakkere zielen kunnen hieronder hun reactie kwijt. De rest kijkt en luistert beter verder naar tv, radio, kranten en boekjes.

8 gedachten over “De aanslag in Parijs: wie heeft er belang bij?

 • 9 januari 2015 om 20:23
  Permalink

  Idd te veel verdachte dingen weer. Heb geen vertrouwen in media en regering, Die zijn zo goed als allen onderhevig aan de illuminatie / NWO. Hier boven staat de vraag “Maar wie of wat zit er achter? Wat is eigenlijk de bedoeling? Wie heeft er belang bij? “ Mogelijk een oorzaak van al het gedoe van de laatste tijd in Frankrijk zou kunnen zijn, het idee van Frankrijk om de sancties te verlichten tegen Rusland valt de ware macht runners niet goed. Wat nu speelt in / tegen Rusland staat in de draaiboeken waar geen verlichting mag komen.

  Beantwoorden
 • 10 januari 2015 om 11:20
  Permalink

  De sequentie met de “terrorist” die point blank schiet met een Kalasjniko op een agent op de grond is door youtube verwijderd: het toonde een schot zonder terugslag. De energie van een Kalasjniko schot doet de kogel penetreren door 10 cm beton. En dit ZONDER terugslag? Probeer eens een gat van 7 mm breed 10 cm diep in beton te boren als je gelooft dat er geen terugslag zou komen 🙂 🙂 🙂 Youtube, vimeo hebben de clip verwijderd. Op alle tv stations ziet men nu deze sequentie ZONDER de seconde waarin “geschoten” werd. Anders was er ook geen bloed of kogel impact in het lichaam of op de grond te zien, alleen een rookpluimpje van een losse flodder.

  Beantwoorden
  • 10 januari 2015 om 11:58
   Permalink

   Martin Vrijland, waar ik naar refereer, was wel zo slim om het bewuste filmpje te downloaden. Het is dat filmpje dat je kan zien als je op de bewuste link klikt.

   Beantwoorden
 • 11 januari 2015 om 21:17
  Permalink

  @Ruben Decloedt “Ik ben er bijna zeker van de er in ons land (zowel België als Nederland) een gelijkaardige aanslag zal gebeuren.”… wat dacht je dan van de “Bende van Nijvel”?

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: