Coronawaanzin

Afgelopen maart kwam er in het nieuws de melding dat er in Wuhan China een dodelijk virus uitbrak. De naam die er aan gegeven werd is Coronavirus. Nadien werd die naam gewijzigd in Covid-19.

De symptomen: gebrek aan zuurstof, misselijkheid, braken, hoofdpijn, enz.

Diezelfde symptomen heb je bij blootstelling aan hoogfrequente straling zoals 5G. Komt daar nog bij dat Wuhan een van de meest vervuilde steden is ter wereld. Alleen de enorme luchtvervuiling is een grote oorzaak van het zuurstof gebrek. Dat is meteen ook de reden waarom je daar veel mondmaskers ziet.

Opeens werden in Milaan ook slachtoffer gemeld. Ook de Milaanse lucht is zwaar vervuild.

Wuhan is ook de stad waar voor het eerst op grote schaal 5G uitgerold werd.

Wist je dat het coronavirus gepatenteerd is? Patent nr: US10130701B2

Dit patent staat op naam van het Pirbright Institute. Eén van de partners is Bill Gates. Een andere partner van dat instituut is EU. De aanvraag voor dat patent gebeurde in 2015. Eind 2018 werd het afgeleverd. Anderhalf jaar later kwam het in het nieuws. Rinkelt er al een belletje?

Dat vermeende virus werd nooit geïsoleerd. Virus is latijn voor vergif. Wat ze in Wuhan maakten, in een labo gesponsord door de Gates foundation was dus vergif met de bedoeling om zoveel mogelijk mensen te doden. Kijk eens wat de eerste regel is op de Georgia Guidestones.

Bill Gates richtte ook GAVI op. Een organisatie die zich richt op het wereldwijd verspreiden van vaccins. Gates heeft nochtans geen enkel medisch mandaat of diploma. Enkele jaren geleden zei hij op een Tedx presentatie dat hij de wereldbevolking met 15 – 20% wilde uitdunnen met behulp van vaccins, “gezondheidszorg” en “geboortezorg”.

Het volgende dat we hoorden was, dat we met zijn allen afstand moesten houden van anderen. Geen of weinig sociaal contact. Wie heeft hier enig belang bij? Sociaal contact en dan vooral fysiek contact is levensnoodzakelijk. Is er dat niet, dan verzwakt jouw immuunsysteem. Ook kan je er depressief van worden. Bij sommige mensen gaat het zo erg dat ze het leven niet meer zien zitten.

Nu hebben we mondmaskers. Nog niet zo heel lang geleden in de geschiedenis moesten de slaven (zowel blanke als kleurlingen) mondmaskers dragen. Deze stonden als symbool voor hun ‘vrijwillige’ stilzwijgen dat ze akkoord gingen onderdrukt te worden door hun slavenmeesters. Ze hadden door het dragen van die maskers geen recht meer tot spreken.
De symboliek achter de huidige mondmaskers is niet veel anders.

De volgende stap is dat men iedereen zal laten testen op covid-19 wat ook nu al op kleine schaal gedaan wordt. Wat ze zullen vinden zijn exosomen. Dat is antigif die door je eigen lichaam aangemaakt wordt om het teveel aan toxiciteit in je cellen te neutraliseren. Elk voorjaar na de winter houdt jouw lichaam een grote schoonmaak. Bij veel mensen uit dat zich in de vorm van griep. Veel mensen grijpen dan naar een griepvaccin. Wat men meestal niet weet is dat er o.a. kwik, aluminium, formaldehyde, fluoride en andere gifstoffen in zitten. Je wordt nog zieker van dat vaccin.

Al die toxische stoffen, vergif dus, komt in jouw lichaam terecht via voeding, cosmetica, schoonmaak- en schoonheidsproducten, kledij, vervuilde lucht, enz. Eet je biologisch en bij voorkeur zelf gekweekt voedsel en gebruik je gifvrije producten dan zal je lichaam veel minder werk hebben. Zo zal je ook veel meer energie hebben om andere dingen te doen. En het is ook nog eens een pak goedkoper. Ook een positieve gedachtengang draagt bij aan een goede gezondheid.

Veel mensen leggen de verantwoordelijkheid voor hun gezondheid bij anderen. Bijv bij dokters. Terwijl ieder mens zelf verantwoordelijk is voor diens gezondheid. Het is tenslotte jouw lichaam en niet dat van een ander. Jij bent verantwoordelijk als je ziek wordt. Het is aan jouw om er voor te zorgen dat je immuunsysteem in topconditie verkeert. Het is echter niet verkeerd om daarbij hulp te zoeken. Echter veel dokters, gelukkig minder en minder, denken dat de farmaceutische industrie jouw zal helpen. Niets is minder waar. Al wat zij produceren is vergif om jouw als klant te houden. Aan gezonde mensen hebben ze namelijk niets. Ook de voedingsindustrie doet hier gretig aan mee. Onderzoek eens de ingrediënten die op het etiket vermeld staan. En stel je dan eens de vraag: waarom zit dat ingrediënt daar in.

Het corona-vaccin dat eveneens ook een nanochip zal bevatten (the mark of the beast) zal dan doordat mensen hun symbolische toestemming tot zwijgen aantonen verplicht worden. Die chip heeft ook een patentnummer: WO/2020/060606

Officieel zijn de ingrediënten van dat vaccin “staatsgeheim”.

Tenslotte:

Veel mensen denken dat ze verplicht zijn om afstand te houden of een mondmasker te dragen. NIETS IS MINDER WAAR.

Die vermeende verplichting komt van het FOD Volksgezondheid. Als je gaat kijken in de kruispuntbank van ondernemingen, waar je uitsluitend ondernemingen in terug vind, zal je elke FOD tegenkomen. Ook volksgezondheid en justitie om er maar enkele op te noemen. En ja, ook gemeenten, steden en vele politiezones.

Volgens internationaal handelsrecht kan er pas sprake zijn van een verplichting als er ook een contract is.

Géén contract = géén verplichting. Maw als je met FOD Volksgezondheid geen contract hebt, dan hoef je je ook niet aan hun regels te houden. Je bent dan nergens toe verplicht.

Wat met boetes voor het niet dragen van een masker of het niet houden van afstand? Boetes (eender welke) zijn een voorstel tot contract. Als je die aanneemt (kan ook stilzwijgend), dan heb je een overeenkomst waardoor je verplicht bent om het bedrag van de boete te betalen.

Concreet: Stuur de brief waarop die “boete” staat terug met een begeleidend schrijven waarin je heel kort schrijft: “Niet akkoord. Geen contract = geen verplichting.” Meer moet je daar niet opzetten.

 

Persoonlijk advies

Wil je persoonlijk advies hoe je van boetes en verplichtingen allerhande kunt af geraken? Dat kan. Contacteer ons. Het kost je een vrije bijdrage.

Flyer

Hieronder vind je een flyer in pdf formaat.

flyer coronawaanzin

Wil je die in papieren versie en klaar om rond te delen, dan kan je ze hieronder bestellen. Ze zijn verkrijgbaar voor 10€ per 100 stuks + verzendkosten. Zorg er wel voor dat het adres die aan je paypal rekening gekoppeld is, ook het postadres is waar de flyers naar toe kunnen gestuurd worden.

Wil je meer dan 1000 stuks, laat het ons dan weten. Vanaf 1000 stuks verlaagt de prijs aanzienlijk.

aantal flyers 

%d bloggers liken dit: