Corona verhaal is afleiding

Afleiding:

Het hele verhaal rond corona is één gigantische afleiding voor drie zaken:

1) De economische crisis die op komst is of zelfs al bezig. Het plan is om de economie te laten crashen, zodanig dat ze het basisinkomen kunnen invoeren. Op die manier is iedereen dan afhankelijk van de staat. Dat betekent meer controle en macht. Uiteraard zal je dat basisinkomen pas ontvangen nadat je gevaccineerd bent met het coronavaccin. Vermoedelijk zullen het er meerdere zijn.

2) Transhumanisme: men wil van de mensen biologische robotten maken. De coronamaatregelen zijn de programmeercode. De combinatie van 5G en het coronavaccin maakt het heel makkelijk om jou te controleren. Je wordt als het ware een gevangene in jouw eigen lichaam. Zonder de mogelijkheid om zelfstandig en/of kritisch te denken of te handelen.

3) De grote bewustwording die momenteel aan de gang is. Dit wordt door de vermeende machthebbers gezien als een wereldwijd virus. Men wil absoluut vermijden dat mensen bewust worden van wat er werkelijk gaande is op deze planeet.

 

De exit uit heel dat circus:

Er is geen enkel onweerlegbaar wetenschappelijk bewijs dat het vermeende coronavirus zou bestaan. Tot die tijd zijn alle coronamaatregelen medische experimenten. Op grond van de Nuerembergcode van 1947 zijn medische experimenten op mensen verboden en zelfs strafbaar.

Gezien de politiek beweert dat het gaat over een medische noodtoestand, zijn alle coronamaatregelen medische behandelingen. Op grond van diezelfde Nuerembergcode kan iedereen elke medische behandeling weigeren.

Eerder deed ik al een oproep naar mensen die net als ik off-grid en zelfvoorzienend willen leven. Dat is naar mijn mening de enige manier om onafhankelijk te worden en blijven.

Hieronder vind je in pdf formaat een document met de nodige regelgeving om op te hangen of uit te delen.

PDF documenten voor diverse situaties:

Voor een winkel: om op te hangen (kan je overal uithangen: in je eigen winkel, aan je oprit, aan je deur, …)

Voor alle andere situaties: om uit te delen (uit te delen aan diverse ambtenaren en winkel eigenaars die moeilijk doen.)

Aan deze documenten heb ik redelijk wat werk gehad. Een kleine donnatie wordt geapprecieerd. De knop vind je rechtsboven op elke pagina.

 

Achtergrond info:

regelgeving over medische experimenten op mensen

Smeerkaasarrest

Nueremberg code

 

Telegram en Gab

Van facebook mogen we geen advertenties plaatsen. Noch kunnen we berichten promoten. Men beweert dat we teveel “fake nieuws” de wereld insturen.

 

Om die reden roep ik jullie op om ons Telegram-kanaal te volgen. Ook op Gab zijn we actief. Mag ik jullie ook vragen om onze artikels zoveel mogelijk te delen binnen jullie eigen netwerk? Alle nodige knoppen vind je onder het artikel. Waarvoor onze eeuwige dank.

          

Verder kan je je uiteraard ook vrijblijvend inschrijven op de gratis nieuwsbrief. De daarvoor voorziene “volg”-knop vind je in de rechterkolom.

 

Donnaties

Wil je ons financieel steunen? Dat kan ook. De knop vind je in de rechterbovenhoek op elke pagina.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: