CEO van Total vermoord in Moskou (video)

Gelezen op Niburu.co

De strijd om de Petrodollar, dat wat Amerika op de been houdt, is in alle hevigheid losgebarsten.
In die oorlog is een heel duidelijk signaal afgegeven aan zowel Moskou als Parijs.
Gisteren vond er een bizar vliegtuigongeluk plaats op de luchthaven Vnukovo vlakbij Moskou. De Falcon 50 privéjet met aan boord Christophe de Margerie, de Franse CEO van de oliemaatschappij Total, botste tijdens de start tegen een sneeuwschuiver, vloog vervolgens in brand waardoor naast De Margerie ook de drie bemanningsleden om het leven kwamen.
Navolgend beelden van net na de crash:

De botsing gebeurde 40 seconden nadat de Falcon zijn aanloop voor de start begon. Het vliegtuig raakte de sneeuwschuiver, maar ging door met de start. De bemanning zond direct een noodsignaal uit en rapporteerde dat er een motor in brand stond. Vervolgens stortte het toestel neer nog op de startbaan en vloog in brand.
Al vrij snel na de crash kwam het Russisch Openbaar Ministerie met de verklaring dat de chauffeur van de sneeuwschuiver dronken zou zijn geweest. Dit werd al rap daarna ontkend door de advocaat van de chauffeur die verklaarde dat het onmogelijk was dat zijn cliënt dronken zou zijn geweest. Omdat de man een hartprobleem heeft en nooit drinkt.
Op de volgende foto zie je de chauffeur. Niet iemand die er dronken uitziet, maar wel iemand die zich geschrokken afvraagt wat er in hemelsnaam gebeurd is.
vn 1
Een andere mogelijkheid die nog onderzocht gaat worden is of het misschien toch een fout is van de verkeersleiding. Volgens bronnen binnen Vnukovo vliegveld werd in ieder geval de taxiprocedure op het veld afgehandeld door een leerling verkeersleider.
Dat zijn de officiële verhalen.
Waar we in werkelijkheid mee te maken hebben is de koelbloedige moord op de man die het lef had om de werelddominantie van de Petrodollar in twijfel te trekken, een goede bekende was van Vladimir Poetin en ondanks alle sancties gewoon met Total doorging met olieprojecten en investeringen in Rusland.
Lees hier verder …
 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: