Brexit is niet wat het lijkt

brexitZowat alle grote kranten schrijven over Brexit. Over het Verenigd Koninkrijk die de EU zou verlaten. De ene is voor, de andere is tegen. Vele zogenaamde EU leiders waarschuwden zowat iedereen voor de nadelige gevolgen van een Brexit.
Het begon eind vorig jaar al met koppen zoals:

Brexit heeft onvoorspelbare gevolgen voor stabiliteit EU

‘Brexit heeft veel nadelen voor Groot-Brittannië, dat weet de Britse regering’
En net na het referendum:

Bourgeois: “Brexit verzwakt ook Vlaanderen”

Brexit panic wipes $2 trillion off world markets – as it happened

Echter niets is wat het lijkt. Dit is wat Heine Wind er enkele dagen geleden over schreef in een reactie op Facebook (bewerkt):Heine Wind

“Het Verenigd Koninkrijk is een stut geweest voor de jonge EU om tegenaan te groeien. Het is altijd de bedoeling geweest dat Engeland de EU weer zou verlaten. Daarom hebben ze Nigel Farage ook zo excessief zijn gang laten gaan. Niet voor niets hebben de Britten hun pond behouden. We weten het toch? Staatkundig regeert the Cabal via de Empire of the Cities. Vaticaan – onafhankelijk en soeverein, London City – onafhankelijk en soeverein, Washington – onafhankelijk en soeverein. London binnen de EU is uiteindelijk niet werkbaar voor het Rooms-Babylonische Kruisvaarderssyndicaat.

Dacht je dat het volk het voor het zeggen had in de EU? Het spel is juist dat het lijkt alsof de Britse bevolking de macht heeft het VK uit de EU te stemmen. Dan krijgt de bevolking straks ook de schuld in de schoenen geschoven van alle nadelige effecten. En wassen de politici hun handen in de bekende onschuld.

Uiteindelijk zijn de VS slechts een Crown Corporation van de Tempeliers, geleid vanuit London. En de Tempeliers worden geleid vanuit het Vaticaan. Met de NAVO-bezettingsmacht nu nadrukkelijk op het Europese continent aanwezig, kan in Europa de Marshall-law elk moment uitgeroepen worden. Daar moet Engeland van gevrijwaard blijven. London heeft via Washington Europa nu bezet met het NAVO-Kruisvaardersleger. Als het hier lelijk wordt, wil London zich niet aan zijn eigen opgestookte vuurtje branden. Dan is er nog iets anders in het spel. William wordt de opvolger van Elisabeth. Mijn vermoeden is dat dit snel wordt aangekondigd na een Brexit. De Britse monarch is het staatshoofd van de gehele Gemenebest, Canada, Australië en middels de Crown Corporation zelfs van de VS. Het is de bedoeling dat William zijn soevereine macht in de wereld kan doen laten gelden. Dat kan alleen als het Verenigd Koninkrijk – met alles wat daaraan hangt, het hele nog altijd levende British Empire – los van de EU komt te staan.”

6 gedachten over “Brexit is niet wat het lijkt

 • 26 juni 2016 om 10:17
  Permalink

  Kort en helder samengevat. Een van de mensen die de historie dieper heeft gezocht en de juiste verbanden legt.

  Beantwoorden
 • 27 juni 2016 om 15:56
  Permalink

  Wat een allemachtig dom gezwets, meer kan en wil ik er niet van zeggen!

  Beantwoorden
 • 27 juni 2016 om 23:55
  Permalink

  Het navo leger is niet de zwitserse garde. Blijft het leger trouw aan de vorst van het angelsaksische imperium, of kiest ze voor het volk.

  Beantwoorden
 • 28 juni 2016 om 00:41
  Permalink

  ‘Martial law’ (het is dus niet ‘Marshall Law’) is the imposition of the highest-ranking military officer as the military governor or as the head of the government, thus removing all power from the previous executive, legislative, and judicial branches of government.

  Beantwoorden
 • 28 juni 2016 om 09:41
  Permalink

  Dus… Het “NIEUWS DAT DE REGULIERE MEDIA NIET WIL, KAN, DURFT OF MAG PUBLICEREN” is in dit geval een facebookpost van iemand die iets teveel Assassin’s Creed heeft gespeeld? Juist…..

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: