BREAKING: NAVO-plannen voor valse vlag aanval op Turkije bevestigd!

Onderstaand artikel werd vandaag geschreven door iemand die zich Ground Zero noemt en vertaald uit het Engels. Ziet u vertaalfouten staan, laat het dan even weten.
En dat om de invasie in Syrië te rechtvaardigen..

Het is nu duidelijk dat de NAVO een valse vlag aanval aan het plannen is tegen Turkije om de Turkse invasie van het noorden van Syrië te rechtvaardigen, meldde International Business Times in zijn artikel: “Turkey YouTube Ban: Full Transcript of Leaked Syria ‘War’ Conversation Between Erdogan Officials.”

Een uitgelekt gesprek tussen het hoofd van de Turkse inlichtingendienst Hakan Fidan en de Turkse minister van Buitenlandse Zaken Ahmet Davutoğlu werd recent verbannen van Youtube, dankzij Turkse premier Recep Tayyip Erdogan. Het onthulde de volledige transcriptie. The Times meldde:
“In het gesprek, zegt het hoofd van de inlichtingendienst Fidan dat hij vier mannen uit Syrië naar Turkije gaat sturen om “een aanleiding voor oorlog” te verzinnen.
Plaatsvervangend Stafchef Lt. Gen. Yasar Güler antwoordt dat de geplande acties van Fidan “een directe aanleiding voor oorlog zijn… wat je van plan bent te doen, is een directe aanleiding voor oorlog”.
Het Turkse Ministerie van Buitenlandse Zaken zei dat de gelekte opname van betreffende topambtenaren die deze operatie bespreken “gedeeltelijk gemanipuleerd” is en een “ellendige aanval” op de nationale veiligheid.
In de gelekte video ziet men Fidan een mogelijke operatie bespreken met Davutoğlu, Güler en andere ambtenaren in Syrië, om de tombe van Süleyman Shah (grootvader van de stichter van het Ottomaanse rijk) te beveiligen.”
De westerse media is opzettelijk kortzichtig geobsedeerd door de Turkse blokkering van Twitter en Facebook en lekken over corruptie, in een poging om gesprekken te vermijden die onthullen dat Turkije, al decennialang een Navo-lid, een valse vlag aanval plant die zou kunnen leiden tot een opzettelijk uitgelokte oorlog met buurland Syrië.
Dit gebeurt als Turkije zorgt voor luchtverdediging, logistiek en artillerie dekking voor de leden van de terreurgroep Al Nursa, genoemd door het Amerikaanse ministerie van Buitenlandse zaken, die een aan de gang zijnd offensief leiden vanuit Turkije in de noordwestelijke Syrische provincie Latakia.
Sinds de operatie enkele dagen geleden begon, heeft Turkije een Syrisch gevechtsvliegtuig beschoten en neergehaald. Deze was gericht tegen militanten van Al Nursa op Syrisch grondgebied. Turkije beweert dat het gevechtsvliegtuig de wetten van het Turkse luchtruim heeft geschonden. Dit incident werd door Turkije gebruikt als een retorische basis om de spanningen tussen Ankara en Damascus verder te laten escaleren, hoogstwaarschijnlijk met de bedoeling een oorlog tussen de twee landen uit te lokken, in plaats van de risicovollere valse vlag operatie van de NAVO.
Lees hier meer: CONFIRMED: NATO’s Plans for False Flag Attack on Turkey Revealed

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: