Bilderberg bijeenkomst 2016

Onderstaande verscheen oorspronkelijk op time2wakeup.me en werd hier en daar aangevuld met eigen kennis en commentaar (cursief).

Bilderbergers plannen nieuwe financiële instorting om totale macht te grijpen

bilderberg-dresden-2016
Westerse elite maakt komende jaren einde aan vrijheid van meningsuiting op het internet, en wil een mondiale VN-belasting op vliegreizen,  financiële transacties en brandstof invoeren – Eerste internetter in Duitsland 6 maanden gevangenis in omdat hij negatief over migranten schreef – ‘Verkeerde’ uitslag Brexit referendum mogelijk ongeldig verklaard

Voor de tweede keer in 10 jaar plant de machtige Bilderberg groep, die op dit moment in Dresden bijeen is, een wereldwijde financiële instorting. De eerste in 2008 werd openlijk in de stijgers gezet tijdens de Bilderberg bijeenkomst in 2006 in Ottawa, Canada, toen een Amerikaanse deelnemer geheim besproken info naar buiten lekte over voorbereidingen voor het uiteenspatten van de subprime huizenmarkt zeepbel, en een wereldwijde beurscrash – een scenario dat in de ruim 2 jaar daarna exact bewaarheid werd. De Westerse elite wil tevens snel een einde maken aan de vrijheid van meningsuiting op het internet, en een aantal wereldbelastingen invoeren.
Tientallen miljoenen burgers verarmd, superrijken nog rijker
Al langer bestaat de vrees dat een Chinese beurscrash zich over de hele wereld zal verspreiden en overal paniek zal veroorzaken. Net als in 2006 bespreken de Bilderbergers hoe zij hier zo goed mogelijk van kunnen profiteren. Het ‘precariaat’, een nieuwe naam voor de inmiddels tientallen miljoenen verarmde Westerlingen die nu al aan het einde van de maand een stukje van hun salaris overhouden, zullen hier zoals gewoonlijk het zwaarst onder lijden.
‘Er is hier nog iets gaande. Deze figuren controleren het grootste deel van het geld in de Westerse wereld… en we staan voor een mogelijke massale economische instorting,’ zei Tony Gosling, voormalig BBC journalist en ‘veteraan’ verslaggever van de Bilderberger bijeenkomsten. Omdat er niet voldoende geld meer is om failliete banken te redden, ‘kan deze crash catastrofaal zijn.’
Een aantal Bilderberger-miljonairs c.q. miljardairs hopen door financiële weddenschappen enorm veel geld te verdienen aan een nieuwe wereldwijde instorting, en tegelijkertijd een heleboel waardeloze ‘assets’ van de hand doen. Na de crash van 2008 zijn niet alleen de banken nog machtiger geworden, maar zijn tevens grote bedrijven in met name de voedselsector samengegaan, zodat ze een monopolie hebben verkregen, waardoor het veel eenvoudiger is geworden om de markt te controleren en manipuleren.
Beste manier om die miljonairs en miljardairs een serieuze hak te zetten, is om spullen en voedsel te delen. Start een deeleconomie. En vergeet het concept van geld. Geld is op zich niets waard. Dus waarom nog gebruiken? Ik vraag mij trouwens serieus af of er ook maar één Bilderberger is die weet hoe je een nagel in de muur moet slaan.
‘Verkeerde’ uitslag Brexit referendum mogelijk ongeldig verklaard
Ook de beruchte ultralinkse miljardair George Soros, achter de schermen één van de drijvende krachten achter de moslimmigrantentsunami die Europa overspoelt, is weer persoonlijk gaan handelen om zich voor te bereiden op de chaos die zal ontstaan door deze migrantencrisis, en door een mogelijk Brexit, een uittreding van Groot Brittannië uit de EU – overigens iets dat de Bilderbergers desnoods door het ongeldig verklaren van een niet gewenste uitslag willen voorkomen.
Vroeg of laat zal de EU toch uit elkaar vallen.
Onder Hillary Clinton naar oorlog met Rusland
Soros, die in 1992 verantwoordelijk was voor het instorten van het Britse pond, wedt tevens tegen de Amerikaanse aandelenmarkt. Ook is hij één van de sleutelfiguren achter Obama’s ‘drive’ naar een nieuwe wereldoorlog tegen Rusland, die er zo goed als zeker zal komen als Hillary Clinton de nieuwe president wordt. Deze oorlog zal Europa volledig in puin achterlaten, waarmee de Amerikanen één van hun grootste economische concurrenten zullen hebben uitgeschakeld. (Bron)
Ondertussen is het FBI een grondig onderzoek begonnen in de handel en wandel van Hillary Clinton. Het gaat hier vooral om emails.
Internet ID maakt einde aan vrijheid meningsuiting
Ander onderwerp van gesprek in Dresden is de invoering van een internet-ID, die zoals we al eerder berichtten serieus wordt voorbereid door de Europese Commissie. Daarmee willen de Bilderbergers conservatieve stemmen en krachten die volken en landen vrij en soeverein willen houden monddood maken, en enkel nog ruimte bieden aan het linksgroene, globalistische, pro-immigratie, pro-Brusselse, pro-superregeringen en pro-islamisering gedachtengoed. Dat wordt natuurlijk niet toegegeven; de officiële reden zal zoals gebruikelijk de ‘veiligheid’ van de burgers en de ‘strijd’ tegen het terrorisme zijn.
U denkt: zover komt het vast niet, dat kan onmogelijk worden toegestaan in onze democratie? Het komt zover inderdaad niet, want het is reeds een feit. In Duitsland is zojuist een 31 jarige man tot een half jaar gevangenisstraf veroordeeld omdat hij op het internet had geschreven dat hij ‘niets tegen buitenlanders heeft, in ieder geval niets dat helpt.’ (Bron)
Misschien een goede tip: als je iets schrijft waarvan sommige elitaire individuen niet willen dat het bekend gemaakt wordt, zorg er dan voor dat je dit anoniem schrijft. Zorg er dus voor dat ze niet kunnen achterhalen wie of waar je bent.
Databank voor ‘sociale kredieten’ houdt kritische burgers in toom
In China werkt men reeds aan een gigantische databank voor ‘sociale kredieten’. Hier worden burgers op hun ‘betrouwbaarheid’ –oftewel: gehoorzaamheid en volgzaamheid- beoordeeld, en wordt nauwlettend gevolgd wat ze op sociale netwerken schrijven en wat ze online kopen (Bron). Critici, of zelfs maar ‘verdachte’ personen, kunnen straks zo heel eenvoudig van het net worden geweerd en zonder dat er een haan naar kraait worden gearresteerd – een droombeeld voor de al even antidemocratische eurocraten in Brussel.
Het is echter al meermaals gebleken dat wanneer het plan van de elite, die het plan geheim willen houden, publiek gemaakt wordt, dat ze dan van het plan moeten afstappen.
Mondiale VN-belasting op vliegreizen, financiële transacties en brandstof
Eén van de vele linksgroene lastenverzwaringen die worden gepland is een mondiale VN- ‘klimaat’belasting op vliegreizen, financiële transacties en brandstof. Mogelijk omvat dit ook de stapsgewijze uitbanning van contant geld, en een heffing op het gebruik en pinnen van cash. Voorbeeld: u pint € 100,-, maar er wordt € 101,50 van uw rekening geschreven. Al deze maatregelen en plannen zijn uiteindelijk bedoeld om de volledige bevolking totaal te controleren en in een politiek-correct keurslijf te dwingen.
Als je je transacties doet met iets anders dan geld of zelfs helemaal niet door te delen dan heeft de elite er het kijken naar. Fossiele brandstof kan je ook vervangen door water. Stanley Meyer heeft enkele decennia geleden een auto gemaakt die rijdt op water.

4 gedachten over “Bilderberg bijeenkomst 2016

 • 11 juni 2016 om 13:23
  Permalink

  Er zijn mensen die toch echt alles geloven he. 🙂 1 tip : infowars is de grootste rommelbron die er bestaat, net als Veterans Today. In feite kan je er vanuitgaan : als zij iets schrijven is het omgekeerde meestal waar.
  Persoonlijk ben ik voorstander van een globale klimaatbelasting, dat zou een belangrijk signaal zijn en het is meer dan nodig.
  Wat betreft Hillary : zij is niet ideaal maar betrouwbaar en ze heeft ervaring, dat kan niet gezegd worden van die idote clown Trump.
  Trump als president is een recept voor een amerikaanse burgeroorlog en is het risico niet denkbeeldig dat russen; onder dictator Putin Europa binnenvallen; ze hebben al 2 keer getoond de voorbije jaren dat ze dat kunnen en willen.
  Zou jij een goede soldaat zijn? Misschien zal het nodig zijn. 😉

  Beantwoorden
  • 19 juli 2016 om 11:59
   Permalink

   @ipsyllon “dat russen; onder dictator Putin Europa binnenvallen; ze hebben al 2 keer getoond de voorbije jaren dat ze dat kunnen en willen. ”
   Waar haal jij in hemelsnaam dit soort waanideeën vandaan? Geef eens 1 goede reden waarom jij denkt dat Putin dat zou willen?
   Hier een stukje van een NAVO generaal die toegeeft dat het gevaar rusland helemaal niet van toepassing is. (van Reuter notabene) dus dan is het waar toch? 😛
   http://www.reuters.com/article/us-nato-russia-pavel-idUSKCN0Z616T
   Wij (het westen) zijn degene die troepen opbouwen aan de grens en heel Rusland omsingelen met zogenaamde raketafweer installaties. Dan de expansiedrift nog buiten beschouwing latende.
   Hillary betrouwbaar? Doe eens wat beter je eigen research zou ik zeggen. De mails liggen gewoon op straat voor iedereen om in te lezen. Alles behalve zuivere koffie.
   Je hebt het zelf over mensen die echt alles geloven… Ik zou eerst eens even naar jezelf kijken en naar wat jij zelf voor waarheid aanneemt. Het lijkt erop of jij hier degene bent die alles wat op de NOS, CNN, BBC, VTM, … voorbij komt direct voor waarheid aanneemt.

   Beantwoorden
 • Pingback: Bilderberg bijeenkomst 2016 – informatiepower

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: