Benjamin Fulford: "Beraamde instorting van het Westerse financiële systeem komt er aan."

Onderstaand artikel werd geschreven door Benjamin Fulford en vertaald door Lia van de redactie van BrekendNieuws.
Vooreerst: Dergelijke informatie is heel moeilijk te vinden en slechts toegankelijk voor een handvol mensen. Ik vermoed dat Benjamin Fulford één van die mensen is. Gezien de beperkte beschikbaarheid van dergelijke info, is het dan ook heel moeilijk tot zelfs onmogelijk om dit te verifiëren. Het is een kwestie van aanvoelen of dit wel klopt. Het is aan jullie om hier over te oordelen.
Benjamin Fulford is een in Japan gevestigde Canadese journalist en als vertegenwoordiger van enkele invloedrijke Oosterse families diep ingevoerd in de gebeurtenissen achter de schermen op het wereldtoneel van de macht. De laag van onze maatschappij waar de reguliere media bijna nooit over berichten, de wereld van de militair-industriëel complexen en de geheime ordes.
“In de komende maanden zal de wereld wat turbulentie gaan doormaken, dit wordt veroorzaakt door de uiteindelijke verwijdering van de Khazariaanse maffia uit het Westerse financiële systeem, verschillende bronnen inclusief de Japanse regering, vertegenwoordigers van MI5 en het Pentagon beweren dit.
Ze beweerden dat de wereld een recente gunstige gelegenheid miste om deze financiële oorlog op een vreedzame manier te regelen. De bronnen zeggen dat het gevolg hiervan is dat verschillende koppige volhouders van de cabal, zoals Israël en hun stromannen uit Washington DC, verwijderd moeten worden door middel van oorlog en door de in scene gezette instorting van de meeste van hun grote ondernemingen.
Dit zal resulteren in chaos in Europa en in enkele regionale oorlogen, in het bijzonder op het Koreaanse schiereiland, het Midden Oosten en in de VS.
De bronnen zijn het er over eens dat de situatie in Europa misschien de eerste is die ontploft ten gevolge van een verwachte financiële kettingreactie die begint door het onvermijdelijke Griekse wanbetalen.
De recente bezoeken van de Duitse Kanselier Angela Merkel aan China en Japan hadden als doel om geld te verkrijgen om de instorting van het Duitse financiële systeem te voorkomen wanneer Griekenland in gebreke blijft. Japanse en Chinese bronnen zeggen dat ze grotendeels met lege handen terug kwam.
Let op: Binnen de context is het erg interessant en zelfs onthullend, om eens naar het extreem hardvochtige standpunt van Putin op 10 mei 2015 te kijken, het klonk als een oorlogsultimatum: “of je doet dit NU, of anders …”. Het is bijna niet mogelijk om zo een hardvochtig standpunt van Putin te vinden, een van de meest gewiekste en voorzichtige politici op deze planeet. Putin praat niet op deze manier. Hier is de vertaling van het nieuwsbericht wat hierover ging:

“De president van Rusland, Vladimir Putin, verlangde tijdens de vergadering met Kanselier Angela Merkel oplossingen voor enkele bestaande problemen tussen Rusland en Duitsland. Het staatshoofd zei: “Hoe sneller deze problemen ophouden een negatieve invloed uit te oefenen op de ontwikkeling van relaties, hoe beter”.

Nu als Putin niemand minder dan Duitsland uitdaagt, de leidende staat in Europa, moet er iets nogal slechts borrelen, en is er geen tijd om nog langer te wachten. Ofwel Duitsland zorgt dat haar zaakjes in orde zijn of wat misschien kan gebeuren is dat de laatste nagel wordt geslagen, niet alleen in de doodskist van de zogenaamde EU maar van Duitsland zelf. Dat is tenminste hoe het klinkt volgens de toon waarop hij het zegt.
Nu, wat kan er over dit geval gezegd worden, hou je maar vast.
Een indicatie van hoe ongewoon de situatie was is een gezamenlijk standpunt, dat vorige week werd gepubliceerd, van de President van de Europese Commissie Jean- Claude Junker en de Griekse Eerste Minister Alexis Tsirpas. Dit standpunt pleitte voor hogere pensioenen en lonen voor de Grieken. Met andere woorden het liet politieke tegenstand zien aan de door de bank opgelegde bezuinigingsmaatregelen.
De Griekse minister van Financiën, Yanis Varoufakis, stelde voor om een nieuw ontwikkelingsbureau of economisch planbureau te beginnen om de Griekse economie weer op te bouwen. Om dit mogelijk te maken stelde hij voor om alle slechte schulden van Griekenland in een “slechte bank” ofwel afvalbank te stoppen. Dit is in feite een voorstel voor een wanbetaling.
Lees hier verder.
Vond je dit artikel leuk en interessant? Overweeg dan eens een donatie.

Een gedachte over “Benjamin Fulford: "Beraamde instorting van het Westerse financiële systeem komt er aan."

 • 19 mei 2015 om 22:53
  Permalink

  Fulford is voor velen onbegrijpelijk. Maar je dient het geopolitieke gebeuren als een flow zien..
  Wat iedereen zou moeten te doen bij Fulford is om eerst zijn artikelen vanaf een punt in het verleden gaan lezen en zien hoe alles zowat goed klopt wat ie vertelt. Het effect van zijn verhalen is verbluffend.
  Ik heb het idee dat Fulford veel van een metafysicus heeft.
  Intrigerend man.
  Zelfs heb ik veel video’s en interviews van of over hem gezien. Het is een “andere wereld” waar je in terecht komt. Een parallel bestaan..
  Er was een tijd, en dat na de Japanse aardbeving met tsunami, dat ik dacht dat hij totaal psychotisch zou worden. Maar als men zijn artikelen en video’s over Fukushima waarneemt, dan snap je echt waarom hij tegen de wanden kroop destijds…
  Hij is mijn favoriet hoe dan ook.

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: