Bedankt, trollen.

trolDeze is speciaal gericht aan Ipsyllon, Peter Winterson, Johanna Van der Leur, of welke naam die entiteit tegenwoordig ook moge gebruiken. Ik weet niet eens of het een mens is, dan wel een artificiële intelligentie aangestuurd door GCHQ of afgeleiden daarvan.
Bedankt uit de grond van mijn hart. Door jouw/jullie getetter heb ik de kracht en de moed om verder te gaan zoals ik bezig ben.
Je noemde mijn vorig artikel wartaal. Tja, als je brein de ontwikkeling heeft van een foetus, dan kan ik wel begrijpen dat het zo overkomt. Misschien ben je wel een synth. Dat soort entiteit heeft geen ziel.
Jouw reactie werd niet gepubliceerd, omdat die ronduit respectloos en beledigend was. Maar dat zal waarschijnlijk het gevolg zijn van je hersenspoeling in het MK-Ultra programma van CIA en consoorten.
Verder wil ik je uitnodigen voor de taart op zondag 7 oktober bij mij thuis. Dat is volgende week. Dan kunnen we eens van gedachten wisselen. Dan kan ik ook eens zien welk gezicht er zich achter al die namen schuil gaat.
Het ga je verder goed in je miserabel leventje. Misschien wordt het nog wat. Tot volgende week.
Alle reacties worden gemodereerd. Respectloze en beledigende reacties worden niet gepubliceerd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: