Anonymous gaat de wereld wakker schudden (video)

Nog maar eens leentje buur gespeeld bij de collega’s van Niburu.co

Alhoewel er iedere dag meer mensen wakker worden, gaat het simpelweg niet snel genoeg.
Uit alles blijkt dat de Endgame voor de totale wereldoverheersing is begonnen en als wij dit laten gebeuren dan zijn de overlevenden en de na hen volgende generaties niets meer dan slaven.
Voor veel mensen is de waarheid en het wakker worden een “inconvenient truth”. Eigenlijk willen ze liever gewoon niet teveel weten want dat zou hun bestaande leventje verstoren.
Het probleem is natuurlijk dat wanneer je eenmaal begint te ontwaken je steeds meer dingen gaat zien die niet kloppen in onze wereld en er nooit meer een weg terug is naar de tijd dat je nog met oogkleppen op liep.
Toch is het ontwaken van de massa eigenlijk nog het enige dat de Rollercoaster richting Derde Wereldoorlog kan tegenhouden. Het klinkt hard en het is an inconvenient truth.
Het ironische is dat mensen die straks slachtoffer zullen worden, zelf de sleutel in handen hebben om dit alles op het laatste moment te voorkomen.
Dan moet er wel iets gebeuren want veel tijd is er niet meer. Iemand zoals David Icke roept ook niet voor niets: “Human race, get off your knees”.
Ook het wereldwijde collectief van Anonymous is een actie begonnen om de wereld wakker te schudden.
Iedereen die gelooft dat het nu hoog tijd wordt dat ook de nog slapenden gaan ontwaken, kan een steentje bijdragen aan deze actie.
Dat houdt in dat je de waarheid in de vorm van artikelen of video’s gaat verspreiden waar je maar kunt.
Wil je daar bijvoorbeeld je eigen Facebook account niet voor riskeren, zet dan een tweede op die je gebruikt voor het verspreiden van de waarheid. Tegen de tijd dat al die accounts weer zijn verwijderd door een Facebook zijn er misschien toch weer miljoenen mensen die de waarheid onder ogen hebben gekregen.
Voor de mensheid is het nu of nooit. Doe mee en verspreid de waarheid waar mogelijk. Je achterkleinkinderen zullen je dankbaar zijn.

Met wakkere mensen wordt in bovenstaand artikel bedoeld: mensen die het denken niet overlaten aan een ander en die ook niet zomaar alles geloven wat overheid, banken of media hen probeert wijs te maken.
Bij deze ook nog een oproep van Purcy Ballière:
Corruptie, ongelijke verdeling van rijkdom, politieke schandalen, leugens, constant gehoorzamen, bedrog, de verkeerde mensen die in controle zijn, almaar beperken en schenden van onze vrijheden & privacy, crisissen, hoge werkloosheid, repressie, massale faillissementen, politie-agressie, falend justitiesysteem, bewust misinformeren, kapitalisme, banken die met ons geld spelen, censuur, waarheid verbergen, meer en langer werken,miljoenensalarissen & bonussen voor hooggeplaatsten, meer en meer mensen die leven onder de armoedegrens, enzovoort

Dit zijn maar enkele voorbeelden van de vele zaken die fout lopen in onze samenleving, maatschappij, in België, in de wereld… Indien ook jij er genoeg van hebt, kom dan op 5 november naar de Grote Markt, Brussel om 12uur. Laat je stem horen, voor jezelf, voor je geliefden, voor de mensheid.”
https://www.youtube.com/watch?v=4kRZM1znKQk
 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: