Aanslag Parijs: het einddoel blootgelegd

Kort na de publicatie van het vorige artikel ontdekte ik nog meer zaken. Een opsomming:

we-weten-aanslag-charlie-hebdo-in-parijs
Neen, de auteur van dit artikel is Charlie niet. Charlie is iets of iemand anders.

Charlie Hebdo blijkt in handen te zijn van de familie Rothschild. Dat gegeven alleen al doet besluiten dat het letterlijk een inside job is. Het magazine Quote waar ik naar refereer is in handen van Hearst Corporation, een media imperium opgericht door William Randolph Hearst. Die laatste blijkt een 33ste graad vrijmetselaar geweest te zijn. Maar dat even terzijde.
De hoofdcommissaris die het onderzoek leidde zou zelfmoord gepleegd hebben. Martin Vrijland schrijft er het volgende over: “Een ander opmerkelijk feit is de vraag waarom de hoofdcommissaris van de politie te Parijs, Helric Fredou, ineens zelfmoord heeft gepleegd. Collega’s van de Franse hoofdcommissaris Helric Fredou die woensdagavond 7 januari dood is gevonden in zijn kantoor, denken niet dat Fredou zelfmoord heeft gepleegd. Dat meldde de Turkse krant Sözcü zaterdag. Helric Fredou was één van de agenten die de grootschalige operaties na de aanslag op het Franse satirische tijdschrift Charlie Hebdo coördineerden. De Franse zender France 3 en de Franse krant Le Parisien meldden dat de 44-jarige Fredou volgens deFranse Politievakbond zelfmoord pleegde met zijn dienstwapen omdat hij depressief was. Maar collega’s van Fredou denken daar anders over, schrijft Sözcü (bron). Opmerkelijk is dat de Main Stream Media dit feit volledig doodzwijgen.”
Hieronder een videoverslag:
https://www.youtube.com/watch?v=W26uPD0ZNw8
De volgende aanslag is al gepland. Zo kopte het nieuwsblad op 1 januari: “Netanyahu waarschuwt Strafhof voor lidmaatschap Palestijnen”
Dat strafhof bevindt zich in Den Haag. Op deze website heb ik een voorspelling gelezen voor Nederland: “Utrecht staat in het vizier van mensen die een aanslag wensen te plegen, Hoog Catherijne staat hier duidelijk voor de geest en in beeld, oppassen daar (explosieve en automatische wapens, chaos, brand en veel paniek. Slachtoffers kunnen moeilijk bereikt worden)!
Of deze voorspelling ook werkelijkheid zal worden, zal de tijd uitwijzen.

Het uiteindelijke doel

We hebben al gelezen dat Israël achter de slachtpartij in Noorwegen, de verdwijning van Maleisische vliegtuigen en de aanslag van Parijs zit. Misschien ook nog een aanslag in Utrecht. Maar wat wil men nu bereiken?
Zoals in onderstaande video beschreven staat, willen ze de tempel van koning Solomon voor de derde maal opnieuw gaan bouwen. Er is echter één probleem. De Al-Aqsa moskee staat in de weg. Als ze die zomaar gaan afbreken dan hebben ze minstens een kwart van de wereldbevolking tegen zich. Dat willen ze niet riskeren.
In plaats daarvan beramen ze diverse aanslagen en laten ze enkele moslims er voor opdraaien. Via hun eigen media laten ze uitschijnen dat de moslims het brein zijn achter die aanslagen. Vervolgens breekt er angst en paniek uit bij de bevolking. Dat is wat er nu aan de gang is. Daarna zal het publiek eisen dat de moslims bestreden worden. Resultaat: openlijke oorlog tegen ISIS. Die laatste is trouwens mede door Israël gecreëerd. Ik kan je verzekeren dat ISIS zijn pijlen gericht heeft op Israël. Van zodra ISIS Israël binnenvalt, wordt die moskee vernietigd. En dan is het hek helemaal van de dam. Dan hebben we WO3. Net wat Albert Pike voorspeld heeft.

Alleen twijfel ik of het tot WO3 zal komen. Wie wat van astrologie kent, weet waarschijnlijk wel dat Pluto sinds 2008 in Steenbok staat en dit tot 2023. Op deze website lezen we het volgende:
“Pluto in Capricorn will crush money, government and religionPluto entered Capricorn in 2008 and will remain there until 2023.  Pluto is known as the “Destroyer” and will destroy everything that is not in humanity’s best interests, including money, government and religion.vatican-lightening
The last time Pluto was in Capricorn was in the 1700’s during the French and American Revolutions.  If you look around the world, you will see revolutions in many different countries.
When Pluto entered Capricorn in 2008, we saw the collapse of 100’s of banks, with the exception of the “too big to fail” banks, but even those banks will collapse in the near future. These collapses happened right on schedule!
In recent news, we saw a lightening bolt directly hit the Vatican.  Does anyone else see the symbolism here?
Even more recent, the new Pope released two doves (of peace), who were both attacked by a crow and a seagull.  The symbolism would suggest that there will be no peace found within religion.”
2008 was het jaar waarin de financiële wereld om zeep werd geholpen. Exact 7 jaar eerder werden de Twin Towers gereduceerd tot puin. Ondertussen zijn we opnieuw 7 jaar verder. Wie het verband nog niet ziet of niet snapt, kan even kijken naar deze video:
https://www.youtube.com/watch?v=Ki5AkALaV5g
Moet je dit alles geloven? Helemaal niet. Maar ik wil je wel de raad geven om zelf je onderzoek te doen. Misschien dat je dan tot dezelfde conclusies komt.

10 gedachten over “Aanslag Parijs: het einddoel blootgelegd

 • 12 januari 2015 om 20:05
  Permalink

  Schrijver zou zo in dienst kunnen bij de 40 – 45 propagandamachine van Hitler, kei in het verdraaien van de feiten….bah

  Beantwoorden
 • 12 januari 2015 om 21:19
  Permalink

  Ik kan me niet onttrekken aan de timing van deze zo nep als een paashaas “aanslag” die plaats vond op 7.1.15. Op 5.1.15 verklaarde Franse President Hollande in een 2 uur durende radio interview zich bereid om de anti-Rusland sancties in te trekken. Met de CharlieHebdo show zetten NAVO/Gladio-achtige netwerken Hollande onder druk.

  Beantwoorden
 • 14 januari 2015 om 19:53
  Permalink

  Joodse complottheorieën zijn van alle tijden. Misschien waren ze 100 jaar geleden wel minder achterlijk als vandaag. Hoe verklaart u dat de aanslagen door al-qaeda in Jemen worden opgeëist? Behoren zij ook tot het complot of worden ze ook door Rothschild gestuurd? Of zijn het de aliens? Een beetje meer respect voor overleden slachtoffers zou u sieren.

  Beantwoorden
  • 14 januari 2015 om 20:02
   Permalink

   1) Ik heb niets geschreven over Jemen.
   2) Respect voor de slachtoffers ga ik pas hebben als ik er beelden van gezien heb en als uit die beelden ontegensprekelijk blijkt dat ze wel degelijk dood zijn. Zolang ik geen lijken zie, leven ze voor mijn part nog.

   Beantwoorden
  • 20 januari 2015 om 03:55
   Permalink

   Hoe verklaart u dat Abu Bakr Al Baghdadi van ISIS (Israeli Secret Intelligence Service) in feite Mossad agent Simon Elliot is? Klokkenluider Snowden heeft hierover documenten vrijgegeven, maar om de één of andere reden is dit nieuwsfeit de media “ontgaan”, waardoor de blinde schaapjes moeite hebben om te begrijpen wat er echt aan de hand is.
   Een beetje respect voor het echte verhaal en de mensen die de moeite doen om dat aan lullen zoals u uit te leggen, zou u sieren.

   Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: