Aanslag in Parijs: uitgevoerd in opdracht van Israël

In het vorig artikel zag je een video die volgens de maker vol zit met fouten. Volgens Gordon Buff, hoofdredacteur van VeteransToday, zou die niet in Parijs gefilmd zijn. Luister even naar het radio interview:
https://www.youtube.com/watch?v=SabJpAIo9rs
Als je onderstaande foto’s bekijkt kan je niet anders dan bekennen dat die video we degelijk in Parijs werd gefilmd, vlakbij de kantoren waar volgens deze website Charlie Hebdo is gevestigd.

Daarboven stond diegene die alles gefilmd heeft. In de Allée Verte.
Daarboven stond diegene die alles gefilmd heeft. In de Allée Verte.

Een bovenaanzicht. Het plastieken dak centraal bovenaan de foto zie je ook in de video.
Een bovenaanzicht. Het plastieken dak zie je ook in de video.

Gaan we nu een die andere foto uit mijn vorig artikel bekijken. Hieronder vind je een Google Streetview foto van diezelfde plaats als waar de vluchtauto gevonden is.
Schermafdruk van 2015-01-10 09:19:56Kijk eens goed in het rond met streetview. Volgens HLN vond de aanslag kort voor de middag plaats. Volgens de routebeschrijving van Google Maps zou het ca 15 minuten duren om op de plaats te arriveren waar de vluchtauto gevonden werd. Dat is ca 4 km. Als je in Google Maps en Streetview rondkijkt, dan zie je dat er in de onmiddellijke omgeving een middelbare school gevestigd is. Rond de middag op een woensdag kan je er donder op zeggen dat het dan krioelt van de studenten. De straat in kwestie is op zich al een redelijk drukke winkelstraat. Als je echt wil vluchten dan neem je toch geen smalle drukke winkelstraat, maar de grote invalswegen. Of je moet een stom uilskuiken zijn.
Op de website van VTM zie je de eerste beelden. Vanaf de 10de seconde zie je vensters achter tralies waar er kogelgaten in zitten. Een leek zou denken dat dit de kantoren van Charlie Hebdo zijn. Op Google Streetview heb ik geen enkel gebouw gevonden in de onmiddellijke omgeving van Charlie Hebdo waar dergelijke constructie te zien is.
HLN schrijft ook: “De derde verdachte is een man van 19, die vorig jaar nog ingeschreven was bij een school in de stad Reims.” Op ttnegypt.com lezen we dat hij 18 jaar was en onschuldig op school zat. Hij kan dan moeilijk een van de daders geweest zijn.

Wie is de opdrachtgever?

Het Nieuwsblad kopte gisteren: “ISIS eist aanslag op Charlie Hebdo op en kondigt nieuwe aanslagen aan”
We weten ondertussen allemaal dat ISIS een gezamenlijk product is van CIA en Mossad. Dus zullen we in één van die kampen moeten kijken. Eerst wat recente geschiedenis.
In 2011 wou de jongerenafdeling van de Noorse arbeiderspartij een blokkade opwerpen tegen Israël. Kort daarna werd de gehele leiding afgeslacht door Anders Breivik.
In 2013 werd Israël door het tribunaal van Kuala Lumpur, Maleisië schuldig bevonden voor genocide. Enkele maanden later verdwenen enkele Maleisische vliegtuigen van de radar.
Begin december vorig jaar bracht Hollande een onaangekondigd blitzbezoek aan Moskou. Twee weken later pleitte de Franse president Hollande in het Europarlement om de sancties tegen Rusland te verminderen. De Franse regering wou eind november ook de Palestijnse staat erkennen. Iets die bij Israël in het verkeerde keelgat schoot. En nu hebben we een aanslag op Parijse bodem. Of zo lijkt het toch.
“Ja maar, nu weten we nog altijd niet wie de opdrachtgever is.” Zoals ik al schreef: ISIS is een co-productie van Mossad. Dat is dus Israël. We weten allemaal dat Israël elk jaar 3 miljard $ krijgt van de USA. In principe zouden ze gewoon kunnen zeggen: foert, je kunt je plan trekken. Waarom blijven ze toch betalen? Worden ze gechanteerd? Vermoedelijk wel.
Israël werd opgericht door de Rothschild familie. Dat is een publiek geheim. Diezelfde familie zijn ook vrijmetselaars. We weten ook dat de USA opgericht is door vrijmetselaars. De FED is staat ook onder controle van diezelfde familie. AFP en REUTERS zijn eigendom van … juist, de Rothschild familie. Het lijkt dan ook logisch dat de mainstream pers die link nooit gaat leggen. Ook Forbes is hun eigendom.
Onlangs kwam ik een website tegen waar vermeld wordt dat her en der in de wereld bronzen kunstwerken staan van een kunstenares in de vorm van gigantische spinnen. In de “eierzak” zouden 17 eiers zitten. Het getal 17 wordt in numerologie gereduceerd tot 8. En dat staat voor een eindpunt, maar eveneens voor een nieuw begin. Het jaartal 2015 wordt ook gereduceerd tot 8.
Hieronder vind je een foto van de achterkant van een 1 dollar biljet.
US_one_dollar_bill,_reverse,_series_2009Als je goed kijkt, dan is het alsof het hele biljet verheven is van de spinnenwebben. Dit kan een verband zijn.
In die “eieren” zou een vloeistof zitten. Het zou ook zomaar eens kunnen dat in één van hen een atoombom zit. Nucleaire chantage? Kan zijn. De bijhorende video kan je hieronder zien.

Dit kan ook de reden zijn waarom Amerikaanse congresleden onlangs verplicht werden om trouw te zweren aan Israël. (zie ook hier) Misschien ook onder druk van de Rothschild familie gezien zij Israël opgericht hebben. Dus kunnen we gerust stellen dat Israël de opdrachtgever is.
Onderstaande video is ook interessant. Daarin wordt het verband getoond tussen bijna alles. Met inbegrip van buitenaardsen. Dit wil nog niet zeggen dat ik met de volledige inhoud van de video akkoord ga.
https://www.youtube.com/watch?v=y3pItZMnE4Y
De analyse van de video is voor een volgend artikel.

15 gedachten over “Aanslag in Parijs: uitgevoerd in opdracht van Israël

  • 10 januari 2015 om 20:42
   Permalink

   Al eens zelf onderzoek gedaan?

   Beantwoorden
   • 10 januari 2015 om 21:41
    Permalink

    Ik wou gewoon eens kijken of u naast de bronnen die hierin vermeld staan, er misschien nog had. Zo zou ik eventueel eens een cross-reference kunnen doen met wat al eerder gezegd werd. op die manier zou een beter beeld kunnen geschetst worden en kan het verhaal tenminste eens van alle kanten bekeken worden.

    Beantwoorden
 • 13 januari 2015 om 20:52
  Permalink

  De video waar Amerikaanse congresleden trouw moeten zweren aan Israel ontbreekt op de site waar je naartoe linkt. Zou je nog even een linkje van die video willen bijvoegen, dank.

  Beantwoorden
  • 14 januari 2015 om 10:24
   Permalink

   Op uw wenken bediend. Een link naar een Engelstalig artikel heb ik ook bijgevoegd.

   Beantwoorden
 • 17 januari 2015 om 22:09
  Permalink

  Zot zijn doet niet zeer (pijn) ….zei opa altijd.

  Beantwoorden
  • 17 januari 2015 om 23:04
   Permalink

   Misschien ben jij wel onwetend en geloof je nog wat de reguliere media, de religies en de overheid jou in je strot duwen.

   Beantwoorden
 • 5 februari 2015 om 02:21
  Permalink

  Zolang de westen blind blijven zullen ze alles door ons strot duwen via de media, westen = wat ze voor hun neus zien gebeuren, maar op tv zeggen ze omgekeerd, dan is de waarheid wat op tv is gezegd en niet wat ze gezien hebben! zet misschien de link bij waar zogenaamd alle leiders mee liepen voor solidariteit maar dan in een zijstraat van parijs, en niet zogenaamd met de miljoenen 🙂 , en maar zeveren op Moslims, die aanslag in parijs is puur mensen terug schrik aan te jagen omdat er veel hun ogen begonnen open te trekken, en ik zei dat van begin al dat isis werk van israel is, maar alles wordt gecensureerd op social media, en zeveren ze als Turkije alles uit de ether haalt , rellen van hamburg en stuttgart waarom is dat allemaal niet uitvergroot zoals ze dat doen met Moslim landen ??? waarom is het verhaal ineens stilgevallen van charlie ? zodat de mensen niet verder zouden zoeken wat er echt is gebeurd…

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: