Het ware gelaat van de farmaceutische industrie


De voormalig directeur van Elli Llily in Zweden krijgt na zijn pensioen op 63 jarige leeftijd samen met zijn vrouw een kind. Zijn kind wordt niet geholpen door een dokter, in een kliniek , in Duitsland omdat ze weigeren het te vaccineren. Hij komt er achter dat de dokter banden heeft met het bedrijf die de vaccins maakt en ook betrokken is bij het voorschrijven van antipsychotica aan kinderen. Hij doet een boekje open over de farmaceutische industrie en laat zien dat kinderen het nieuwe doelwit zijn van de farmaceutische industrie, Ritalin, Prozac, Zoloft, ADHD. Vanaf de 15de minuut heeft hij het over Zyprexa en vanaf minuut 22 begint het stuk over kinderen.

2 Comments on “Het ware gelaat van de farmaceutische industrie

%d bloggers liken dit: