Satelieten, ruimtevaart, apollo maanlandingen, waarom het allemaal een grote leugen is


DonQuijotte

Dat we over heel veel zaken worden voorgelogen door onze (r)overheid is bij de meeste lezers van mijn blog al duidelijk. Voor velen waren 9/11 en de maanlandingen de eyeopeners.

Welnu ik ga bij deze nog een stapje verder. Alle satellieten die we de ruimte in schoten waardoor we satelliet Tell-lie-vision, GPS, satelliet telefoon etc. kregen is één grote leugen. Er vliegen geen satellieten of ruimtestations rond de aarde op een hoogte tussen de 85 en 1000 kilometer. Waarom niet zal iedereen zich nu afvragen. Het antwoord is heel simpel. De temperaturen op die hoogte zijn gewoonweg te hoog.

Indien we gewoon via Wikipedia op zoek gaan naar de temperatuur in de Thermosphere waar deze satellieten en ruimtestations zouden moeten vliegen dan zien we dat de temperatuur op deze hoogte kan stijgen tot 2000 graden celsius.

”  Thermospheric temperatures increase with altitude due to absorption of highly energetic solar radiation

View original post 77 woorden meer

%d bloggers liken dit: