Putin dient dezelfde heren als Obama en Cameron…


Dit bevestigt mijn vermoeden over Poetin.

DonQuijotte

putin

Afgelopen week werd er gestemd over een door Rusland ingebrachte resolutie in de vergadering van de Verenigde Nazi’s. De resolutie hield een verbod in op elke verheerlijking van de oorlogsmisdaden begaan door Duitsland tijdens de tweede wereldoorlog. Ook was een veroordeling opgenomen die de ontkenning van de joodse Holocaust verbiedt.

truthlies

Dat juist Rusland deze resolutie indiende geeft te denken. Geen ander land weet beter dat veel oorlogsmisdaden die de Duitsers zouden hebben begaan nooit hebben plaatsgevonden ofwel door anderen zijn begaan.

Een bekend voorbeeld van verzonnen oorlogsmisdaden betreffen het “Bloedbad van Babi Yar” in Kiev. Hier zouden 250.ooo joden zijn omgebracht maar werden er na de oorlog nimmer bewijzen gevonden die dit konden bevestigen. Geen enkel lichaam is daar ooit in het ravijn gevonden. Deze “verzonnen” misdaad zou dus niet meer tegengesproken mogen worden. Van welke groep mensen kennen we deze smerige spelletjes ook alweer?

Een ander voorbeeld is…

View original post 300 woorden meer

%d bloggers liken dit: