Werkgroep Morkhoven: Klacht bij de ministers Turtelboom en Milquet


Morkhoven

Image

In bijlage volgt de doodsbedreiging van de genaamde Victor V., sp.a-gemeenteraadslid en bestuurslid van de Politieraad Zone Neteland, aan het adres van het 14-jarige kleindochtertje van Marcel Vervloesem van onze vereniging, die dateert van 17.12.2012.

Op 20.12.2012, welgeteld drie dagen na deze doodsbedreiging, werden al onze skynetblogs plotseling versleuteld zonder dat Skynet onze klachten wenste te beäntwoorden. Daarop werd er een klacht ingediend bij de Ombudsman Telecommunicatie. De klacht werd ontvankelijk verklaard. Belgacom krijgt echter twee maanden de tijd om haar ‘standpunt te bepalen’ waardoor alle webpagina’s van het internet verdwijnen, wat ongetwijfeld de bedoeling is.

In 2005 liet Victor V. reeds een petitie rondgaan waarin hij ondermeer de verwijdering van de Werkgroep Morkhoven van het internet eiste. De petitie die door 10 man werd getekend, werd in de Herentalse gemeenteraad besproken waar dat de Herentalse burgemeester Jan Peeters zich met de eisen akkoord verklaarde. Peeters beloofde om de eis…

View original post 647 woorden meer

%d bloggers liken dit: