#justsaying Charlie Hebdo deel 2


Heel interessant om te lezen.

youssefkobo

  1. Dus president Hollande herdenkt de vermoorde journalisten door in een optocht zij aan zij te stappen met dictators en oorlogscriminelen die in hun land talloze journalisten hebben laten ombrengen of achter tralies hebben geworpen?
  2. Wat doet Benjamin Netanyahu op een mars voor de vrije meningsuiting? In Israël worden Palestijnse bloggers en journalisten aan de lopende band gearresteerd en vervolgd. En worden burgers gearresteerd die kritiek leveren op het IDF. Deze zomer alleen al vermoordde het Israëlische leger 17 Palestijnse journalisten.
  3. Is het jullie ook opgevallen dat de grootste pleitbezorgers van de vrije meningsuiting dezelfde mensen zijn die Chelsea Manning achter tralies hebben gesmeten en hemel en aarde bewegen om Edward Snowden en Julliane Assange te berechten omdat zij hun geheimen op straat hebben gegooid. Overigens, was Frankrijk niet het eerste land in de wereld die deze zomer pro-Palestina betogingen verbood? Welke vrije meningsuiting?
  4. Het was weer lachen met onze imams, van…

View original post 446 woorden meer

Advertenties
%d bloggers liken dit: