Oproer tegen de elite smeult in Zweden


E.J. Bron

Screenshot_13

(Door: Karen Jespersen – Vertaling: Vederso)

Zweden beleeft momenteel een toename van massa-immigratie die de Zweedse welvaartsstaat ondermijnt. Tot dusver is de elite erin geslaagd de bevolking in een ijzeren greep van politieke correctheid te houden. Maar nu zien we het begin van wat er gaat gebeuren na de verkiezingen, na twee maanden met een rode regering. Zweden beleeft een politieke crisis. De reden is dat een minderheidscoalitie met de sociaaldemocratische partij en minister-president Stefan Löfven na slechts 62 dagen aan de macht nieuwe verkiezingen moest uitschrijven. Maar deze crisis gaat veel dieper. Die weerspiegelt de ernstige problemen van de Zweedse welvaartsstaat vanwege een ongekend grote massa-immigratie. Maar de crisis toont ook een beginnende opstand tegen de politiek-correcte elite en de toenemende instroom uit niet-westerse landen, waar de elite gericht aan heeft gewerkt.

View original post 807 woorden meer

One Comment on “Oproer tegen de elite smeult in Zweden

%d bloggers liken dit: