NAVO's militaire macht lijkt uitgeschakeld


OXO Axioma

OXO Flash 19 november 2014door Heine Wind

Benjamin Fulford komt weer met een leuk en goed artikel. Echter dat hij tevens flink gedesinformeerd wordt door de CIA, P2 en MI5 bronnen waar hij zich zo graag op beroept, blijkt uit het feit dat hij in Jezuïeten-Paus Franciscus gelooft. Foei toch, Benjamin, doe je huiswerk! En begin bij ITCCS van Kevin Annett. Dit artikel van Benjamin http://galacticconnection.com/benjamin-fulford-g20-meeting-total-defeat-cabal-bush-cohen-crime-families-run/ post ik omdat het één zeer belangwekkende link bevat.

Reeds in april 2014 ging dit bericht zuinigjes rond op de alternatieve nieuwsmedia, maar er werd – en er wordt nog steeds – te weinig aandacht aan besteed. In september verscheen er op OXO Axioma een post over dit onderwerp gebaseerd op een artikel in Veterans Today: http://oxoaxioma.wordpress.com/do-russians-now-have-access-to-space-war-weapons-based-on-back-engineered-alien-et-technology/

NAVO’s militaire macht lijkt uitgeschakeld alleen al omwille van één pikant feit. Rusland beschikt over een ‘wapen’ dat het gehele elektronische c.q. elektromagnetische circuit van een vijandelijk…

View original post 373 woorden meer

%d bloggers liken dit: