MH17 Herdenking..Een zieke overheid in een ziek land.


DonQuijotte

A lie has many variations the truth none

Als we terugkijken in de geschiedenis dan zien we dat overheden overal ter wereld hun burgers altijd al hebben bedrogen. 150 Miljoen mensen zijn  alleen al in de 20e eeuw omgekomen als rechtstreeks gevolg van overheidshandelen. Slechts zelden worden overheden of verantwoordelijke politici ter verantwoording geroepen. Overheidsacties worden afgeschermd met geheimzinnigheid en wetgeving om politici, die zich soms zelfs misdadig gedragen, te beschermen om ze een lang en welvarend leven te garanderen. Burgers worden voorgelogen over de realiteit van de staat, worden bewust arm gehouden en tegen elkaar uitgespeeld. Een groot illusionair paradigma wordt bewust opgebouwd door ook onze overheid waarbij ze gebruik maken van wetgeving, media en van de beste (massa)psychologen en sociologen om hun burgers in hun illusie te houden.

Zo worden we vandaag weer beziggehouden via de media met de herdenking van de “slachtoffers” van de MH17 ramp. In Duitsland heeft men dit weekend de val…

View original post 469 woorden meer

24 Comments on “MH17 Herdenking..Een zieke overheid in een ziek land.

 1. YOU TUBE:2 bottles of whiskey survived mh17 crash(let ook op de ongeschonden laptop?!?)-1.33min….YOU TUBE:just 48 hours after the malaysian air “crash”,the family of a “victim”is Happy,with a big SMILE….geen uitleg bij nodig…groet stevie wonder…..DEEL DEZE VIDEO’S/BEWIJZEN AUB IVM MH17 HOAX.

  Like

 2. Beste mensen,bekijk deze video’s en praat erover,en vertel iedereen die je kent,dat ze deze video’s moeten zien…het is maar +-4 minuten van hun tijd…maar het zou,hun kijk op de mh17 “ramp”moeten veranderen….mh17 “ramp”is in scene gezet,zonder 298 doden….

  Like

 3. Bekijk aub ALLE reactie’s-video’s-info-links ivm Artikel van mh17-Donquijotte…een zieke overheid…SUCCES!

  Like

 4. Bekijk ook ivm mh17 hoax-in scene gezet-zonder 298 doden…deze channels op YOU TUBE:Russianvids channel-Peekay22 channel-Nino Bossa channel-Jungle Surfer channel-Max Malone Channel-Martin Vrijland channel-Nodisinfo channel…etc…etc..of toets Gewoon op YOU TUBE/GOOGLE:mh17 hoax….of mh17 hoax crisis actors in….Succes!ALLE INFO STAAT OOK OP DONQUIJOTTE BLOG…

  Like

 5. YOU TUBE:di rupo tomorrowland festival-20-7-’14-GOOGLE:di rupo tomorrowland festival-20-7-’14-afbeeldingen…….SHOCKING!!deze toenmalige belgische PRESIDENT van BELGIÉ…gaat 3 dagen na de mh17 “ramp”/HOAX…lekker swingen,plezier hebben,constant een glimlach van oor tot oor,met ieder festival bezoeker op de foto,terwijl er toch 4 belgen zijn “omgekomen”en 296 andere ?!?!MH17 IS EEN HOAX,ZONDER 298 DODEN,HET IS IN SCENE GEZET! de “wrakstukken”van mh17,zijn de WRAKSTUKKEN van MH370……….deal with it,beste mensen.

  Like

 6. YOU TUBE:Malaysia Airlines flight17 crash corpes HOAX…………a must SEE.

  Like

 7. GOOGLE:nodisinfo-theo van gogh fake murder hoax-YOU TUBE:moordcomplot theo van gogh-rocc pro channel.YOU TUBE:moordcomplot johan friso-rocc pro channel…..MINDBLOWING!

  Like

 8. BREAKING NEWS!!!!!!!!!GOOGLE:nodisinfo-the hoax death of politician PIM FORTUYN……………

  Like

 9. Lees&Bekijk ook ALLE reacties-links-info-Video’s bij de NODISINFO Blog-Artikelen….er staat ZOVEEL Zeer Goede INFO BIJ!

  Like

 10. GOOGLE:Nodisinfo-mh17 hoax-mh17 hoax crisis actors.YOU TUBE:Nodisinfo-mh17 Hoax….en/of toets gewoon op YOU TUBE:mh17 Hoax en/of mh17 Hoax Crisis Actors

  Like

 11. YOU TUBE:Bart.l en Astrid.h omgekomen bij vliegramp mh17:groot gemis roosendaal-omroep brabant-18-7-’14….1 dag na de mh17 “ramp”HOAX…de beste vriend doet zijn KOEFNOEN act….let vooral op bij 3.10 min in het interview-ACTEERSTUKJE…bij de vraag ;”hoe gaat het nu met jouw”….HILARISCH dieptriest geacteerd!!deze man liegt!!er zijn geen mh17 doden,omroep brabant is een zionistisch clubje-leugenaars-bedriegers!!BONUS:bekijk alle “interviews”ACTEERSTUKJES op YOU TUBE:bij: omroep brabant channel-studio 040 nl channel-cnn channel-rtl nieuw channel-sunriseOn7 channel-ivm mh17 “nabestaanden”1,2,3,4,5,6,7, etc…dagen na de mh17 “ramp”HOAX..GOOGLE:je zult het maar zijn mh17….ALLEMAAL LEUGENAARS-BEDRIEGERS!!mh17 “ramp”HOAX,Zonder 298 doden!SUCCES!

  Like

 12. GOOGLE:eenvandaag mh17 reportage-“nabestaanden”-interviews…wederom ALLEMAAL LEUGENAARS!

  Like

 13. GOOGLE:Knevel en van den Brink-mh17-“nabestaanden”…GOOGLE:Jinek op Zondag mh17″nabestaanden”-9-11-’14GOOGLE:Pauw-mh17..UITZENDING GEMIST/TV BLIK!..Succes!Wederom allemaal………L………S!

  Like

 14. YOU TUBE:Martin vrijland mh17 video’s….A MUST SEE!

  Like

 15. YOU TUBE:Asiana air plane crash hoax-a set up for the mh17 crash hoax-Russianvids channel…etc…etc…etc………er worden wel vaker vliegtuig”rampen”in scene gezet…kijk ook naar de namen van deze “piloten”…..dit is ECHT zo in het mainstream media nieuws gebracht….YOU TUBE:mh370 hoax-crisis actors…YOU TUBE:Asian air plane crash hoax-pilots names..2013.

  Like

 16. You Tube/Google:mh370 hoax-mh370 hoax crisis actors…..Bonus:You Tube:Free radio revolution ultimate!-mh17 crisis actors completely revealed,,,,,,

  Like

 17. free radio revolution ultimate!-channel-You Tube….mh17 hoax crisis actors completely revealed…A MUST SEE!

  Like

 18. Bekijk alle video’s-docu’s van rocc pro channel-You Tube…

  Like

 19. Blijkbaar boeit het niemand dat jullie besodemietert,bedrogen,voor de gek gehouden worden door de smerige zogenaamde mh17 “nabestaanden”,onze regering,maxima,willem,beatrix,de mh17 levende “slachtoffers”..Ga vanavond maar weer lekker rtl boulevard bekijken,en SMEERLAP-BEDRIEG Mattijs van Nieuwkerk en Pauw en Humberto Tan en Twan HuyS….geloof vooral wat zei vertellen,deze “charmante””eerlijke””goedzakken”O.A:DEZE HEREN LIEGEN RECHT IN JULLIE SMOEL…OOK IVM DE MH17 IN SCENE GEZETTE “RAMP”ZONDER 298 DODEN!!!WORD TOCH EENS WAKKER!groet stevie wonder

  Like

%d bloggers liken dit: