Holocaust? 6 miljoen Joden? 1001 Monumenten! Hoe zat het met de Holodomor in de USSR?


DonQuijotte

images (37)

Sinds de 2e Wereldoorlog en zelfs al daarvoor, worden we doodgegooid met films, boeken en documentaires over de concentratiekampen en het lijden van de Joden in het Duitsland onder Hitler. Tot in de huidige tijd worden we ook overstelpt met herinneringsmonumenten en -centra die er voor moeten zorgen dat we die 6 miljoen Joden, die, volgens de boeken, slachtoffer waren van Hitlers moordzucht, niet kunnen vergeten. Kosten nog moeite worden gespaard om in Duitsland het schuldgevoel door deze  “genocide” te blijven vasthouden en versterken. Miljarden Euro’s worden op basis van dit Nationaal Duitse schuldgevoel jaarlijks van de Duitsers afgetroggeld in de vorm van de zogenaamde “Wiedergutmachung”. Ook nu nog na meer dan 70 jaar en bijna 3 generaties verder leeft zo’n beetje de hele Joodse wereldgemeenschap van dit gestolen geld boven op de winsten uit hun bankierswerkzaamheden.

images (38)

Een voorbeeld van zo’n gebeurtenis in de 2e Wereldoorlog die tot…

View original post 584 woorden meer

%d bloggers liken dit: