“Belgische Groenen geïnfiltreerd door Hezbollah en Iraanse ayatollahs”


E.J. Bron

Screenshot_23

De Iraanse vluchtelingenvereniging in België reageert bijzonder scherp tegen Ecolo en Groen. “Wij hebben al langer duidelijke aanwijzingen dat zij door het regime in Teheran en Hezbollah geïnfiltreerd zijn”, aldus Mobari Mothlag, de woordvoerder van de vereniging tegen Joods Actueel.

Aanleiding voor de uitspraken waren het geplande bezoek van een commissie van het Europees Parlement aan Iran. De missie werd dit weekeinde door het regime in Teheran zelf afgeblazen nadat Europa twee Iraanse dissidenten de jaarlijkse Sacharovprijs voor de vrije meningsuiting toekende.

Maar de Iraanse Vluchtelingenvereniging in België is vooral verontwaardigd dat Isabelle Durant (Ecolo), vicevoorzitter van het Europarlement, de reis niet zelf wilde afblazen.In een reactie tegen Joods Actueel zei de woordvoerder van de vereniging, Mobari Mothlag, het volgende:

“Dat de Groenen toch wilden gaan, verwondert ons niet in het minst. Wij hebben al langer duidelijke aanwijzingen dat deze partij in Europa, vooral in België en Duitsland, door…

View original post 37 woorden meer

%d bloggers liken dit: