Argentinië en de Zorreguieta's


Nu ook bevestigd door documenten uit de FBI databank.

adolf-hitlerOp de foto rechts ziet u Adolf Hitler vlak voor zijn dood in 1960. Het voorhoofd is afgedekt van wege het litteken van een schampschot dat hij in de Eerste Wereldoorlog opliep. Andere stemmen beweren dat dubbelganger Gustav Weler op de foto staat. Dat lijkt gezien de leeftijd echter onwaarschijnlijk.

Adolf Hitler leefde in Patagonië na de vlucht uit Duitsland in 1945. Dat concludeert althans de Argentijnse journalist Abel Basti in zijn reisgidsachtige boek “Bariloche Nazi-Guía Turística”. Basti was ontstemd en ontevreden over het feit dat aan het einde van de oorlog de lijken van Hitler en zijn minnares nooit zijn gevonden. Volgens Basti dienden de uitlopers van het Andesgebergte als een toevluchtsoord voor verschillende voormalig Nazi-leiders.

Adolf Hitler en zijn geliefde Eva Braun pleegden helemaal geen zelfmoord volgens Basti. Ze vertrokken aan boord van een duikboot naar Argentinië en woonden jarenlang in de omgeving van San Carlos de Bariloche, een…

View original post 1.504 woorden meer

%d bloggers liken dit: