BREKEND NIEUWS MH 17- DEEL 2


eunmask

OEKRAINE2

Directeur Emirates Airlines: Neerschieten MH17 was moord met voorbedachte rade!

In het gebied waarboven MH17 werd neergeschoten beschikt alleen het Oekraïense leger over deze (gemoderniseerde) SA-3 luchtafweerraketten, die pal voor de ramp door NAVO-AWACS toestellen werden geregistreerd. Rusland zelf heeft de verouderde systemen al jaren geleden vervangen.

Uit een antwoord op vragen van de Die Linke partij blijkt dat de Duitse regering er inmiddels rekening mee houdt dat niet Rusland, maar Oekraïne verantwoordelijk kan zijn voor het neerschieten van vlucht MH17. Afgelopen week kon uit minister Timmermans ‘slip of the tongue’ ook al worden opgemaakt dat de officiële versie van de gebeurtenissen sterk betwijfeld dient te worden, mede omdat het onderzoeksteam waar Nederland, Australië en Maleisië aan deelnemen pas volgend jaar april het onderzoek op de crashsite hervat. De kans dat er dan nog bewijs wordt gevonden van de werkelijke schuldigen van de ramp, is uiterst klein.

De aanwijzingen dat…

View original post 656 woorden meer

Advertenties
%d bloggers liken dit: