Met onthoofding bedreigd in Brussel


E.J. Bron

Screenshot 10

Een handelaar uit Anderlecht wordt met onthoofding bedreigd indien hij geen 50.000 euro ophoest voor de Syrië-strijders. De lokale politie had al geruchten opgevangen van zulke praktijken, maar het is de eerste keer dat iemand met zijn verhaal naar buiten durft te komen. De terrorismecel van de gerechtelijke politie neemt de zaak zeer ernstig.

Toen de 57-jarige B. zaterdag voor zijn zaak in zijn auto stapte, gooide een onbekende onverhoeds de deur aan de bestuurderszijde open. De onbekende gaf hem enkele stevige vuistslagen tegen het hoofd. ‘Gij hebt geld. Gij moet betalen’, zei de man voor hij wegreed in een klaarstaande auto.

Lees verder>>>
(h/t “Miesje”)
De Standaard

View original post

Advertenties
%d bloggers liken dit: