Nederlandse Staat leidt aandacht af van oorzaak MH17


eunmask

mh17scheme

Onderstaande is zo duidelijke een afleidingsmanoeuvre dat je wel supernaïef moet zijn om hierin te trappen!

Kijk, een mooi gebaar van de Nederlandse belastingbetaler voor de nabestaanden van de slachtoffers van het neergehaalde vliegtuig MH17.

De nabestaanden krijgen, zo leert het artikel, een gratis advocaat om hen te helpen bij het formuleren van claims tegen Malaysia Airways. Zie hier de zin uit het AD artikel daarover, maar in andere kranten las ik iets dergelijks: .
“De advocaten zullen helpen bij het invullen van documenten die moeten leiden tot een schadevergoeding van Malaysia Airlines”

Vreemd, want zoals ook al uit het zogenaamde tussenrapport van de Ongevallenraad blijkt, is niet alleen de toedracht van het ongeval nog niet vastgesteld, maar noodzakelijkerwijs dus ook de schuld niet. Het enige wat je met eventueel een bevinding kunt noemen is dat het neerstorten van het vliegtuig veroorzaakt is/lijkt door van buiten komende projectielen. Van

View original post 263 woorden meer

%d bloggers liken dit: