HET NIEUWE SPROOKJE: "ISIS HEEFT NIETS TE MAKEN MET DE ISLAM!"


eunmask

islam-will-dominate

Dit fabeltje wordt door onze Islamofiele bestuurders met schijnheilige ‘overtuiging’ gepropageerd! In feite is dit een onderschatting van de intelligentie van het volk en een vette belediging!

Als veroorzakers van de grootste crisis, de dreiging van een derde wereldoorlog en de dreiging van wereldwijde terroristische aanslagen denken, dat zij nog steeds serieus worden genomen is dit de grootste misvatting, die je vaak ziet bij onnozele stuntelaars…
Wilders is de enige politicus, die hier al jarenlang voor gewaarschud heeft. In feite is dit wel het grootste bewijs dat Wildersaanhangers resistent zijn voor de legendarische leugens van onze regeringen…

Hieronder de beste illustratie van de contradictie van deze ‘hersenkronkel’

Het woord fundamentalisme heeft ook broertjes. Zij heten extremistisch en radicaal. Als in “Extremisten hakken hoofden af” of “Geradicaliseerde jongeren vertrekken naar Syrië”. Deze woorden vervullen allemaal dezelfde functie. Ze maken het voor politiek en media mogelijk om over gewelddadige moslims te praten…

View original post 278 woorden meer

%d bloggers liken dit: