DE VERZWEGEN WAARHEID OVER DE MH17 IS ONTHULD!


eunmask

Een gedetailleerd verslag van de werkelijkheid! Het is een lang artikel, maar zeer de moeite waard om helemaal te lezen!

mh17

Rapport: Zo schoot Oekraïense jet MH17 neer

De Nederlandse media, hebben geen enkele aandacht besteed aan een enkele dagen terug verschenen, zeer spectaculair en overtuigend rapport van een groep Russische ingenieurs. Het is voor de eerste keer dat er een zeer gedetailleerd onderbouwde analyse wordt gemaakt over de oorzaak achter de crash van MH17. U wordt dus geacht dit niet te weten.

Hier een samenvatting:

De Russische versie over wat er gebeurde met MH17 wordt steeds meer gestroomlijnd. Op de Russische persconferentie van 21 juli is er nog veel aandacht voor de satellietfoto’s van de Oekraïense Buk-M1 installaties. Maar het belang daarvan lijkt voor de Russen steeds minder groot te worden.

Op 19 september laat Rusland de Veiligheidsraad van de VN bijeenroepen over het tussentijdse rapport van de Nederlandse Onderzoeksraad…

View original post 1.867 woorden meer

Advertenties
%d bloggers liken dit: