De New York Times is een heel smerig soort Jodenkrant


Martien Pennings

Een geleerd rapport in de New York Times met enorme Breaking News-waarde, zeer grote schandaal-potentie en ook wie-had-dát-nou-gedacht-waarde. Martin Indyk heet de man die de concrete onderhandelingen voorbereidde en leidde tussen Israël en “de Palestijnen”. Die onderhandelingen mislukten en toen kwam de door Hamas uitgelokte Gaza-oorlog. Qatar is een grote sponsor en ondersteuner van Hamas. En Martin Indyk heeft een bedrag van 14,8 miljoen dollar geïncasseerd van de baas-sheiks van Qatar. WAT ZEGT U? Dat de Amerikaanse onderhandelaar die de besprekingen tussen Hamas en Israël heeft geleid bijna 15 miljoen dollar van Hamas-sponsor Qatar heeft gekregen. De schrijver van het artikel waarop ik mijn onderhavige stukkie baseer, Lee Smith, geeft niet aan hoeveel Indyk privé van dit bedrag krijgt en in hoeverre het fondsen voor de Amerikaanse denktank Brookings Institute betreft waar Indyk op de loonlijst staat.

Hoe komt het dat u dit enorme nieuws niet gehoord heeft?…

View original post 545 woorden meer

Advertenties
%d bloggers liken dit: