Massamoord met voorbedachten rade op kleine 300 mensen


Dit artikel is niet geschikt voor schapen.

E.J. Bron

Screenshot 3

(Door: bobzelf)

Nou daar gaan we  dan: De doofpot  gaat  beginnen! Na “slechts 54 dagen, ik  herhaal slechts 54 dagen, hebben honderden onderzoekers het volgende  boven water gekregen! Om je kapot te schamen! Er van uit te gaan dat het de doofpot in moet, wordt dat zo allemaal duidelijk! Ik herhaal de geschreven, nagesproken onderzoeken uit de volgende media: AD, DDS, TELEGRAAF, ELSEVIER, NRC en HLN.be! Dus ik verzin helemaal niks, U mag alles zelf checken!

View original post 961 woorden meer

One Comment on “Massamoord met voorbedachten rade op kleine 300 mensen

  1. Als makke schapen lopen de eurofobe complot-denkertjes achter de gemanipuleerde Russische staatsmedia aan! Hoe is het in hemelsnaam mogelijk! Bewezen leugens worden in dit artikel als feiten gepresenteerd, dus met OPEN OGEN tuinen de herbloggers van dit artikel in de mist van de Russische propaganda! Een zeer trieste zaak…

    Like

%d bloggers liken dit: