MH17 HOAX, na GTST de best bekeken soap in Nederland


DonQuijotte

Herr ZimmerFranz, executive director van de firma “List & Bedrog” welke de franco levering van ingeblikt Aziatisch mensenvlees in de Oekraine verzorgde is per heden gepromoveerd binnen de Joods/Vaticaanse Europeesche hierarchie van niets ontziende volksverlakkers.

De firma “List & Bedrog” met haar statutaire zetel in het Vaticaan maar werkend vanuit Brussel en Den Haag, was genoodzaakt, vanwege een dreigend ineenstorten van het financiële en monetaire systeem, over te gaan tot actie. Actie in de vorm van een nieuwe uit te brengen soap serie. Zo is de MH17 HOAX reeds begin 2013 bedacht om onenigheid te scheppen tussen het Oost en West Romeinse rijk (NAVO tegen Rusland). Oorlog heelt immers alle elitaire financiële  wonden.

Al in 2013 werden er FAKE personen bedacht die allemaal een Facebook identiteit aangemeten kregen. Bepaalde instellingen die voor hun inkomsten afhankelijk waren van subsidies van de firma “List & Bedrog” werden verzocht om medewerking. Een leger…

View original post 538 woorden meer

Advertenties
%d bloggers liken dit: