DE COVER-UP MET BETREKKING TOT DE MH17:


eunmask

mh17coverup2Hoogste verraad aan het volk dat een regering kan plegen

Denk nog even terug aan de avond dat de MH17, het vliegtuig van Malaysia Airlines, neer kwam in het oosten van de Oekraïne. Haal nog even de vele extra nieuwsuitzendingen voor de geest en dan vooral de persconferentie van premier Mark Rutte.

Heel Nederland en ook veel kijkers in het buitenland waren getuigen van zijn woorden: “We zullen niet rusten tot we de onderste steen boven hebben”. Kosten nog moeite zou worden gespaard om uit te vinden wat er nu precies met het vliegtuig was gebeurd. Kiev en de VS riepen meteen dat de milities in Novorossia het vliegtuig uit de lucht hadden geschoten met het verlies van 298 levens, inclusief meer dan 190 Nederlanders. Rutte wilde niet speculeren. “Dat zou het onderzoek in de weg kunnen staan.” Rutte was duidelijk, hij wilde feiten en alleen maar feiten. Niets mocht…

View original post 1.239 woorden meer

%d bloggers liken dit: