HOE HET ONNOZELE WESTEN EEN DERDE WERELDOORLOG FORCEERT!


eunmask

De NAVO en de EU zijn al enige tijd bezig Rusland in een conflict te trekken. Zo wordt al jaren gewerkt aan het NATO (Engels voor NAVO) Missile Defense System. Dat is een mooi woord voor een raketsysteem dat eigenlijk dreigend langs de Russische grens is opgesteld. De Main Stream Media worden gebruikt om dit soort zaken te verdoezelen en te marginaliseren, maar het Westen heeft ten bate van dit raketschild naar verluid circa 200 kleine kernbommen verspreid over vijf NAVO-landen, waaronder Nederland.

Worldwar3PUTINDit is wat Rusland voorspelt.

Sergei Glazyev, topadviseur van de Russische president Vladimir Putin, heeft voor de derde keer in korte tijd gewaarschuwd dat er oorlog komt met het Westen.
Europa zal in zijn ogen de hoogste prijs moeten betalen voor het beleid van Obama. Behalve een energiecrisis, failliete banken en bedrijven en een verlies van zeker € 1 biljoen, betekent het slaafs blijven volgen van…

View original post 334 woorden meer

%d bloggers liken dit: