DE GENOCIDE OP ONZE OUDEREN EN GEHANDICAPTEN IS BEGONNEN!


Een humanitaire ramp ontvouwt zich in Nederland.

eunmask

Duizenden ouderen, zieken en gehandicapten hebben de afgelopen weken van hun gemeenten te horen gekregen dat zij vanaf 1 januari volgend jaar geen of veel minder thuiszorg krijgen. Ze moeten maar een beroep doen op hun familie, buren of andere vrijwilligers. (Degenen die geen familie of hulp hebben zijn hiermee ten dode opgeschreven!)

ouderengenocideTegelijkertijd kondigen zorginstellingen massaal ontslagen aan.

De gevolgen van de decentralisatie van grote delen van de zorg naar de gemeenten beginnen nu zichtbaar en voelbaar te worden, constateert Abvakabo FNV, die inmiddels 20.000 handtekeningen heeft verkregen onder een lopende petitie de zorg ’te redden’.
Desastreus

Corrie van Brenk, voorzitter van de vakbond: „Mensen beginnen te voelen wat de desastreuze gevolgen zijn van het kabinetsbeleid. Als we nu niets doen wordt 2015 een zwart jaar voor ouderen, kwetsbare kinderen en zieken. We moeten tot het uiterste gaan om de zorg te redden. Om de kwaliteit van de zorg…

View original post 278 woorden meer

%d bloggers liken dit: