D-Day…herdenking van een satanisch offerritueel?


Onze maatschappij zit verheven van de satanische symbolen.

DonQuijotte

Morgen is het 6 juni en dan is het 70 jaar geleden dat de geallieerden in Normandië landden om Europa te “bevrijden”.

ddaypyr

Alle belangrijke wereldleiders zullen bij die herdenking aanwezig zijn, inclusief Putin. Tijdens en tussen de herdenkingsbijeenkomsten zullen de gesprekken gaan over de ontstane situatie in de Oekraïne. Een mogelijke brandhaard voor een nieuw te ontstaan groot bloedbad/offer.

Dat D-Day een heel andere betekenis heeft weten veel mensen niet. De geschiedenis is door de top van de piramide zo herschreven en ingevuld dat het grootste gedeelte van de bevolking niet meer weet wat er echt gebeurd is. Via een algehele “dumbing down” van de westerse bevolking middels onderwijs, propaganda, medicatie en andere indoctrinatiemiddelen zitten weer veel mensen gehypnotiseerd deze herdenkingen via de te-lie-visie te volgen.

Feit is dat D-Day plaats vond op 6 juni 1944 om 6 uur in de ochtend ondanks weersvoorspellingen en daarop gebaseerde adviezen de landing…

View original post 164 woorden meer

%d bloggers liken dit: