Vrouw: Rauwe wiet i.p.v. 40 pillen!


Cannabinoïden hebben bewezen kanker te kunnen reduceren en hebben een grote positieve impact op ons immuunsysteem. Door de hele wietplant te gebruiken en in sap te verwerken kun je heel effectief grote hoeveelheden tot je nemen. Het is de meest effectieve manier om wiet als medicijn te gebruiken, zegt Kristen Peskuski. Naast een batterij aan aandoeningen waaronder kanker leed zij aan de auto immuunziekte lupus, waarbij het immuunsysteem overactief wordt en het gezonde weefsel aanvalt. Ontstekingen zwellingen en schade aan gewrichten, huid, de nieren, het bloed, het hart en de longen is het gevolg. Ook was haar verteld dat ze nooit kinderen zou kunnen krijgen.

22_011411juice_02Door dagelijks sap te maken van de bladeren van wietplanten, kon ze meer dan 40 verschillende medicijnen zo de prullenbak in mieteren, en is ze inmiddels ook moeder geworden. Kijk de video waarin ze het zelf verteld.

Door wiet rauw tot je te nemen, verwerkt in sap, kun je veel grotere hoeveelheden consumeren zonder er echt stoned van te worden. Zelfs als je ook de toppen verwerkt. De THCa in de wiet, wordt dan namelijk niet omgezet in het psychoactieve THC. Wat wel gebeurd door het te verhitten zoals wanneer je het rookt, verdampt of bijvoorbeeld verwarmd door er een spacecake van te bakken.

Dit artikel verscheen oorspronkelijk op de website van RollingStonedOok voor meer info over cannabis kan je op dezelfde website terecht.

Hier vind je een lijst met links naar meer dan 700 studies over de effecten van cannabis op het menselijk lichaam.

22 Comments on “Vrouw: Rauwe wiet i.p.v. 40 pillen!

 1. Heel wat mensen kennen wiet als een genotmiddel. Maar men vergeet dat het kruid een geneeskrachtige werking heeft dat ook wetenschappelijk bewezen is. Alleen heel wat artsen en klinieken willen er niets van weten, door de verslaving die er door ontstaan kan. Maar wordt je niet aan bepaalde medicatie ook niet verslaaft?

  Like

 2. vandaar dat mijn Duitse herdershonden de bladeren eten, een dier weet wat hij nodig heeft

  Like

 3. Dit is op Linda's Blog herblogden reageerde:
  Ik zal mijn ervaringen met cannabisolie nog met jullie delen, maar vindt dit zo interessant dat ik het graag met jullie allemaal alvast deel!

  Like

 4. ik zou niet weten waar ik `t kopen kan heb je een adres groet ria

  Like

 5. Hoezo? met alle begrip. God Jezus is het antwoordt om alle kwalen en ziekten. De mens leeft in zonde. Hierdoor ontstaan er allerlei vormen van ziekten en kwalen die men zelf probeert te bestrijden. Alle dank voor artsen die zijn nodig. Vr. Gr.

  Like

 6. Je kan zaden verkrijgen bij growshops of online via http://www.grasscompany.com grasscompany is tevens ook te vinden in Tilburg. Let wel op bij wietsoorten dat als je het medicinaal wil gebruiken je beter een soort kan pakken met een hoog cbd gehalte in tegenstelling tot thc

  Like

 7. Djeezes, bestaan er echt nog naievelingen zoals jij???? Laat mij raden, de vrouw komt voort uit de rib van adam zeker?
  Yummie, allemaal incestkindjes dus (want allemaal van dezelfde moeder -eva- en vader -adam-) maar wat verwacht je van een godsdienst waar ze pedofilie hoog achten nietwaar… *zucht*

  Like

 8. Goedemiddag Morrigan God zegt: Er is niet één mens die Gods wil doet, niet één, er is niemand die verstandig is,
  niemand die zich tot God wendt. (Romeinen 3:10:11)

  Like

 9. Er is een gezegde `te stom voor wetenschap? Probeer religie! Denk alsjeblieft zelf na, sta open voor nieuwe (en oude) dingen, en laat je niet leiden door een boek wat is geschreven om macht en geld te winnen.

  Like

 10. Wat is zo grappig aan om te lachen Christian. Ik vind van niet hoor. Want het is een serieuze boodschap voor wie het wenst te aanvaarden. Je hebt een vrije wil en keuze ontvangen. Een verkeerde keuze es ook een grote verantwoordelijkheid met zich mee.

  Like

 11. God de Schepper en Zijn Zoon Jezus die aan het kruis is gestorven voor elk mens ongeacht geslacht of ras

  Like

 12. Heb jullie hulp nodig!

  Mijn hond (witte herder) heeft een tumor die niet meer weg te halen is omdat deze aan diverse organen vastzit. We hebben een kijkoperatie gedaan maar heeft niks opgeleverd. De arts geeft hem ook niet zo heel lang meer. Na de operatie is ie zo
  Beroerd dat we gister dacht hij gaat het niet redden maar op dit moment gaat het goed. De enige manier om nog iets te kunnen doen is cannabis olie. Heeft iemand dit medicijn wat we ook op dieren kunnen gebruiken.

  GR danny

  Like

 13. Danny, probeer het bij Zamnesia die op dit moment ook CBD olie verkopen. Hoop dat het aanslaat. Laatst heeft een kennis van me dit de kat van zijn moeder gegeven omdat ze niet meer at en dronk. Na het inbrengen van wat verdunde olie ging ze binnen twintig minuten weer aan het drinken en eten. Garantie heb je niet, maar het proberen waard.

  Veel sterkte van een grote hondengek.

  Like

 14. Hans,is het inmiddels gelukt? Ik hoop het….je hebt THC olie nodig, voor de kanker van de hond….CBD alleen is niet genoeg….

  Like

%d bloggers liken dit: