BREAKING NEWS !!! Knokken tegen censuur


Dit zullen we hier in België ook nog kunnen verwachten.

soevereine staat & vrij mens in wording

Knokken tegen censuur

De censuur is een voldongen feit. Er zitten nog twee mensen vast die gisteren deelnamen of aanwezig waren bij het verspreiden van verboden teksten. Op diverse video’s werden arrestaties en politiegeweld vastgelegd.

De censuur is een voldongen feit.

Niet alleen voor ondergetekende, de schrijfster van de tekst die werd verspreid, maar ook voor het uitdelen of zelfs alleen maar voorlezen of laten zien van een van de teksten door anderen. Op diverse video’s werden arrestaties en politiegeweld vastgelegd.

De censuur is een voldongen feit. Niet alleen voor ondergetekende, de schrijfster van de tekst die werd verspreid, maar ook voor het uitdelen of zelfs alleen maar voorlezen of laten zien van een van de teksten door anderen.

De actie van gisteren heeft precies blootgelegd wat blootgelegd moest worden: wij leven in een vermomde dictatuur en je kan niet alles zeggen wat je wilt, je mag niet oproepen tot…

View original post 244 woorden meer

Advertenties
%d bloggers liken dit: