PVDA-VVD KABINET SCHOPT OUDEREN OP STRAAT!


Ondertussen in Nederland:

eunmask

De genocide op onze ouderen begint….

De Telegraaf meldde vorige week dat duizenden ouderen hun verzorgingstehuis moeten verlaten en op straat worden gezet. Uit een inventarisatie van de NOS blijkt, dat er al 13 tehuizen zijn gesloten en er nog eens 80 gesloten zullen worden. Dat is natuurlijk volstrekt onacceptabel voor een beschaafd land als Nederland.

De heer Wilders van de PVV reageerde dan ook direct op twitter:
“In wat voor land leven we? Miljarden voor ’t buitenland en hier ouderen op straat schoppen? Schaam je kabinet en CDA!”

ARMOEDE8En daar heeft hij natuurlijk ook volkomen gelijk in. het valt natuurlijk niemand uit te leggen dat dit rood-paarse PvdA-VVD kabinet, nota bene met steun van de christen-democraten wèl tientallen miljarden uitgeeft aan bodemloze EU-putten, terwijl het onze oudere medemens in de kou laat staan.

En als het aan dit horrorkabinet ligt komen er nog veel meer ouderen op straat te…

View original post 131 woorden meer

Advertenties
%d bloggers liken dit: