DE PIJNAPPELKLIER.


Soledad Morena

tekening schemaEen kleine klier in het midden van de hersenen, die de pijnappelklier genoemd wordt, is bij velen onbekend en schijnt niet zo belangrijk of interessant te zijn. Maar wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat het feitelijk niet alleen van uiterst belang is voor onze vitale fysieke functies, maar ook voor ons geestelijk evenwicht en het ontwikkelen van een breder bewustzijn of bewustwording. Door het slechte, genetisch gemanipuleerde voedsel, het blootstaan aan giftige, toegevoegde stoffen, stressfactoren en de gevolgen van de ons opgedrongen ‘glossy’ levensstijl verhardt de pijnappelklier. Verkalkt deze klier, degenereert en zijn ondersteunende werking valt uit. Om de werking van de pijnappelklier weer te herstellen en te activeren is ontgifting, verantwoord, gezond voedsel, supplementen op kruidenbasis, zonlicht en het drinken van zuiver water hoogst noodzakelijk.

De pijnappelklier, ook bekend als de conarium of epifyse cerebri, is een kleine endocriene klier in de hersenen. Het produceertThalamus_smallserotonine (afgeleide melatonine, een…

View original post 513 woorden meer

%d bloggers liken dit: