Syrië, update nr 2 en (veel) erger nieuws


Enige tijd geleden liet ik weten dat de interventie in Syrië om olie ging en niet zozeer om de gifgasaanval. Nu heeft Knack het bevestigd.

Op deze website kan u 22 redenen vinden waarom de US Syrië beter niet binnenvalt. Eén van hun bronnen meldt dat de aanval met chemische wapens het werk is van de rebellen met medewerking van de Saudi’s. In een vorig bericht schreef ik net hetzefde. Met dat verschil dat het nieuws van een andere bron kwam.
Verder staat er ook in dat de US vandaag Syrië al zou kunnen bestoken. En het ziet er naar uit dat er van het Congres, laat staan van het volk geen goedkeuring zal komen. Dat was gisteren te horen en te zien op CBS news.

Dus als de US Syrië binnenvalt, dan kunnen we al heel snel met WO III opgescheept zitten. En dit met alle rampzalige gevolgen van dien.

In een ander vorig bericht liet ik al weten dat de US in eigen land ook zo zijn problemen heeft. Dat heeft volgens mij alles te maken met komeet ISON (= C/2012 S1).
In deze en onderstaande video wordt gezegd dat komeet ISON en planeet X/Nibiru dezelfde zijn.

In onderstaande video wordt zelfs gezegd dat het om een compleet zonnestelsel in het klein zou gaan.

 

Even alles op een rijtje zetten:

De economie is in elkaar aan het storten,
Het monetaire systeem houdt zich aan een strohalm vast,
WO III dreigt,
Het klimaat is een tijdbom die over tijd is,
En dan hebben we nog die komeet, die volgens sommigen geen komeet is maar een planeet of zelfs een ster met 7 planeten er rond.

Kan iemand mij vertellen hoe we dit gaan overleven?

%d bloggers liken dit: